16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialJulian Assange afirmă că a fost deţinut la Londra alături de pedofili...

Julian Assange afirmă că a fost deţinut la Londra alături de pedofili şi ucigaşi de copii

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, susţine că a fost deţinut la Londra alături de pedofili şi ucigaşi de copii, pe parcursul procedurilor privind extrădarea sa, relatează Daily Mail, în ediţia electronică de luni, potrivit Mediafax.

“Erau pedofili nebuni care strigau toată noaptea lucruri legate de crimele lor. Strigătele acestea se auzeau toată noaptea”, a declarat el, pentru ziarul spaniol El Pais.

El a adăugat însă că a avut sprijinul majorităţii gardienilor, iar unul dintre aceştia i-a dat un bilet pe care era scris următorul mesaj: “Am doar doi eroi în lumea aceasta: Martin Luther King şi dumneavastră”.

În timpul încarcerării sale, Assange a pierdut un dinte, din cauza unui obiect metalic care ajunsese în farfuria sa. “Nu ştiu dacă a fost pus acolo sau dacă a fost un simplu accident”, a precizat el.

Assange susţine că el şi fiul său Daniel au fost vizaţi de ameninţări cu moartea, la originea lor aflându-se militari americani.

Cele mai citite

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Guvernul aprobă reorganizarea ANAF. Organigrama crește cu 200 de oameni și încă un post de vicepreședinte

În ședința din 23 mai 2024, Executivul urmează să aprobe o Hotărâre de Guvern pentru modificarea organigramei Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Noile reglementări...

Șapte decese în focarele de infecție din locuințele sociale

Șapte persoane fără adăpost au murit în ultimii ani din cauza condițiilor inumane din containerele administrate de Primăria Râmnicu Sărat din județul Buzău,...
Ultima oră
Pe aceeași temă