12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialJos pălăria pentru Bon Jovi!

Jos pălăria pentru Bon Jovi!

Trei decenii. Atât au aşteptat unii dintre noi pentru a-l vedea în carne şi oase pe Jon Bon Jovi. Iar el nu a uitat să ne mulţumească pentru această aşteptare atât verbal cât şi prin prestaţia spectacolului pe care l-a susţinut, cel mai lung din turneul The Circle Tour. Un spectacol în care toată lumea s-a simţit bine cu toată lumea.

Fanii au trăit din plin beţia momentului, cu plăcute întoarceri în timp, atunci când, ascultând melodii precum „It’s my Life”, „Have a Nice Day”, „Runaway”, „Always”, şi-au amintit prima întâlnire, prima dragoste, primul fior sau prima petrecere fără părinţi. Iar Jon Bon Jovi nu i-a dezamăgit. A demonstrat că nu este obligatoriu ca celebritatea să ţi se urce la cap. Că poţi fi o vedetă incontestabilă şi fără să fii capricios, fără să ai pretenţii exagerate şi fără să întârzii la concert, lucru care la unele vedete face parte din modul lor de „a se vinde”.

Întârzierea este obligatorie, face parte din profilul stas al unei vedete, ar spune unii – vezi Madonna, care a venit cu o oră mai târziu şi nu a avut parte de vreun plus de simpatie. Jon Bon Jovi a reuşit prin punctualitate, firesc, şarm şi, de ce nu, normalitate, să realizeze unul dintre cele mai reuşite concerte ale anului şi să demonstreze că este un artist adevărat care îşi respectă fanii şi-şi iubeşte meseria. Ne scoatem pălăria în faţa ta, Bon Jovi!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă