13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialJennifer Lopez şi Marc Anthony şi-au anunţat divorţul

Jennifer Lopez şi Marc Anthony şi-au anunţat divorţul

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, după şapte ani de căsnicie, potrivit unei declaraţii comune a cuplului, citată de NewsIn.

Am decis să punem capăt căsniciei. Este o decizie foarte dificilă, însă am ajuns la o înţelegere amiabilă asupra tuturor aspectelor”, se arată în declaraţia remisă presei. Cei doi artişti, părinţii gemenilor Max şi Emme, în vârstă de trei ani, cer presei să le respecte intimitatea, având în vedere că este o perioadă dificilă.

De altfel, notează presa internaţională, Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, a lipsit de la gala BAFTA Brits care a avut loc recent în Los Angeles, unde soţia sa a mers însoţită de mama sa.

Cei doi cântăreţi au avut o relaţie de scurtă durată în anii ’90, care a fost reluată în 2004, la scurt timp după ce Jennifer Lopez s-a despărţit de actorul Ben Afflek şi în aceeaşi perioadă în care Marc Anthony divorţa de prima sa soţia, fosta Miss Universe Dayanna Torres. Cei doi s-au căsătorit în iunie 2004. Mai mult, în cursul anului trecut, cuplul şi-a reînnoit jurămintele de căsătorie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în California.

Marc Anthony are doi fii, în vârstă de 7 şi 10 ani, din căsnicia anterioare, în timp ce Lopez a mai fost căsătorită de două ori, cu Ojani Noa, de care a divorţat în 1998, şi cu dansatorul Cris Judd, în perioada 2001-2003.

În vârstă de 40 de ani, Jennifer Lopez şi-a început cariera de actriţă în 1986. Cele mai importante filme în care a jucat sunt comedia “Jack”, regizată de Francis Ford Coppola, thriller-ul “U Turn” (foto), realizat de Oliver Stone, şi horror-ul “Anaconda”, în care i-a avut ca parteneri pe Jon Voight şi Eric Stoltz. În 1998, a fost nominalizată la Globurile de Aur, pentru rolul din musicalul “Selena”. Jenifer Lopez şi Marc Anthony au lucrat împreună în 2006, când au jucat în pelicula biografică “EL Cantante”.

Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă