15.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialJandarmi din două judeţe la Steaua-Schalke

Jandarmi din două judeţe la Steaua-Schalke

După meciul Steaua-ŢSKA Sofia, arena din Gruia va organiza din nou o partidă cu grad ridicat de risc. Aşa este privită întâlnirea dintre stelişti şi Schalke 04, care va avea loc joi, de la ora 22:05, pe arena CFR-ului.

Chiar dacă nemţii sunt mai liniştiţi decât bulgarii, totuşi 300 de jandarmi vor înconjura stadionul clujean pentru a preîntâmpina orice conflict, mai ales că la Cluj va fi prezentă şi o facţiune a peluzei Nord de la Bucureşti. Nu vor fi doar de la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Cluj, ci şi aproximativ 100 din cea de la Târgu-Mureş, care le va da o mână de ajutor colegilor ardeleni.

352 de stelişti interzişi

Pe lângă asigurarea ordinii publice, cei 300 de jandarmi vor fi atenţi să nu intre nici unul dintre cei 352 de suporteri stelişti care au interdicţie pe stadioane. “Începând cu ora 18:00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii. Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive”, a anunţat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Accesul pe stadion se va face de la ora 20:00, cu două ore înainte de startul partidei care contează pentru grupa J a Europa League.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă