13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialJAFUL DE LA CANNES. Recompensă de un milion de euro pentru găsirea...

JAFUL DE LA CANNES. Recompensă de un milion de euro pentru găsirea bijuteriilor

Llyod’s oferă un milion de euro recompensă celui care va permite găsirea bijuteriilor furate la Cannes, în sudul Franţei, la 28 iunie, când a avut loc o spargere şi a căror valoare a fost estimată la peste 100 de milioane de euro, informează Mediafax.

Această ofertă de recompensă de un milion de euro “pro rata” oferită “primei persoane care va furniza informaţii care vor permite găsirea mărfurilor, este supusă unor condiţii”, precizează textul anunţului, care este însoţit de fotografia a patru bijuterii furate.

Bijuteriile în valoare de 103 milioane de euro furate din Hotelul Carlton din Cannes aparţineau casei de diamante Leviev, deţinută de miliardarul israelian Lev Leviev, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni din Bucureşti.

Jaful a fost comis de un bărbat înarmat, cu cagulă pe faţă, care a furat bijuteriile prezentate în cadrul Expoziţiei “Diamante Extraordinare”, deschisă pe 20 iulie într-o sală închiriată de casa Leviev.

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă