20.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialJaf la o sala de jocuri din Craiova. Un angajat, la spital

Jaf la o sala de jocuri din Craiova. Un angajat, la spital

O sală de jocuri de noroc din Craiova a fost jefuită, joi, de un tânăr de 23 de ani care a fost prins la scurt timp după comiterea faptei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore.

”La data de 11 septembrie în jurul orei 06:50, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Piaţa Eroilor, din cartierul craiovean Valea Roşie, în incinta unei săli de jocuri cu program non-stop, un angajat, de 25 de ani, din Craiova, a fost victima unei agresiuni şi a fost transportat la spital.

În scurt timp, în urma investigaţiilor, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, respectiv un bărbat, de 23 de ani, din Craiova”, informează IGPR.

Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi intrat în sala de jocuri în jurul orei 06:45 şi l-ar fi ameninţat pe angajat, pentru a-l determina să-i dea banii din încasări.

Întrucât angajatul s-a opus, acesta l-ar fi tăiat cu un cuţit la mâna stângă, ar fi sustras o sumă de bani, fugind apoi de la locul faptei.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, urmând a –l prezenta, în cursul zilei de mâine, magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

 

Cele mai citite

În cel mult patru zile, toate facturile trebuie înregistrate în e-Factura

Până în ziua de 31 mai 2024, toate facturile care nu au fost emise cu sistemul e-Factura sau care nu au fost înregistrate în...

În cel mult patru zile, toate facturile trebuie înregistrate în e-Factura

Până în ziua de 31 mai 2024, toate facturile care nu au fost emise cu sistemul e-Factura sau care nu au fost înregistrate în...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit cu generalul Petraeus, fost director al CIA

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, s-a întâlnit cu David Petraeus, fost director al CIA. Întâlnirea a avut loc la București, la sediul...
Ultima oră
Pe aceeași temă