20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialItalianul suspectat în cazul crimei de la Oradea a folosit arma de...

Italianul suspectat în cazul crimei de la Oradea a folosit arma de vânătoare a concubinei sale

Cetăţeanul italian suspectat în cazul uciderii unui bărbat de 35 de ani, pe stradă, la Oradea, este un om de afaceri stabilit în judeţul Arad şi a comis crima cu arma de vânătoare a concubinei sale, armă căreia i-a tăiat ţeava, conform unor surse judiciare citate de corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul principal în acest caz este cetăţeanul italian Zappa Aldisio Andrea, în vârstă de 58 de ani, stabilit în judeţul Arad şi patron al unei firme de comerţ cu material lemnos şi alte materiale de construcţie.

Conform surselor citate, bărbatul are autorizaţie emisă de Serviciul de Arme al Poliţiei Arad pentru un pistol cu gaze.

Crima, însă, a fost comisă cu arma de vânătoare a concubinei sale, şi femeia fiind din Arad. Conform surselor citate, cetăţeanul italian a tăiat ţeava armei de vânătoare.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Oradea, care avea relaţii de afaceri cu cetăţeanul italian, căruia i-ar fi datorat o sumă de bani, a fost împuşcat la scurt timp după ce a ieşit din blocul în care locuia, situat pe strada Aluminei din municipiu.

Potrivit surselor citate, italianul ar fi aşteptat până când victima a făcut câţiva paşi, apoi a tras mai multe focuri de armă spre el, toate în cap şi torace.

După comiterea crimei, italianul şi-a lăsat victima în stradă şi s-a urcat în maşina sa, Lada Niva, fiind prins în localitatea Tinca.

“Un martor ocular a reţinut o parte din numărul de înmatriculare al maşinii şi a fost dată alarma în tot judeţul, iar patrulele rurale din Tinca l-au oprit ca şi cum l-ar opri pentru un control de rutuină. El nici nu a realizat că este urmărit”, a declarat şeful Poliţiei Bihor, comisar-şef Adrian Bucur.

El a precizat că arma a fost găsită în maşina italianului.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost împuşcat pe stradă, marţi dimineaţă, la Oradea, medicii ajunşi la faţa locului nemaiputând să-i salveze viaţa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, a declarat că incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 8.30.

Bărbatul a fost împuşcat de mai multe ori, cel mai probabil cu o armă de vânătoare, suferind multiple leziuni.

Medicul Adrian Bordea de la SMURD Bihor a declarat că victima era în stop cardio-respirator, având leziuni grave la cap şi la torace şi s-a încercat fără succes resusitarea sa, timp de 50 de minute.

La ora transmiterii acestei ştiri, zona este izolată, la faţa locului aflându-se poliţişti de la Investigaţii criminale, adjunctul şefului Poliţiei Bihor, Ioan Brândaş şi un procuror criminalist.

Cele mai citite

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...
Ultima oră
Pe aceeași temă