13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialInvazie turdeană la derby-ul Clujului

Invazie turdeană la derby-ul Clujului

În ziua în care oraşul Cluj-Napoca este conectat la meciul dintre CFR şi Universitatea, în Sala Sporturilor “Horia Demian” va avea loc un derby judeţean cu o masivă prezenţă a oaspeţilor. Echipa de handbal masculin “U” Transilvania Cluj va primi vizita nou-promovatei Potaissa Turda, care nu va veni singură, ci alături de 300 de suporteri. Foarte probabil, fanii oaspeţilor vor asigura fondul sonor în sală, un lucru pe care managerul clujenilor, Mihai Tritean, încearcă să-l împiedice pe ultima sută de metri.

Obiectiv: locul 8

“Vor veni cam 300 de suporteri de la Turda şi fac un apel către galeria noastră să ne ajute la acest meci. Să vină la sală şi să-şi facă încălzirea pentru partida din Gruia. Este un meci foarte important, mai ales că este primul cu noul antrenor pe banca tehnică, dar şi pentru că acum suntem pe un loc retrogradabil. Pe băieţi i-a afectat plecarea antrenorului Constantin Ştefan, însă cred că putem să obţinem locul opt. Avem un lot de doar 12-13 jucători, în condiţiile în care în mod normal pe foaie la un meci trebuie să avem 16 jucători, dar cred că putem să atingem locul al optulea în clasament”, a declarat Tritean. “U” Transilvania Cluj-Potaissa Turda contează pentru etapa a noua a Ligii Naţionale şi va începe la ora 18:00.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă