20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialInterviu cu Vlad Georgescu şi Cristian Diţoiu, Metrici LPR

Interviu cu Vlad Georgescu şi Cristian Diţoiu, Metrici LPR

Metrici LPR  în termeni de specialitate este  o soluţie românească de software care permite recunoaşterea numerelor de înmatriculare ale autoturismelor. Proiectul este rezultatul colaborării dintre Vlad Georgescu şi Cristian Diţoiu.

Cristian Diţoiu este cunoscut în mediul web pentru proiecte precum Transfer.ro, Referate.ro sau 220.ro. Vlad Georgescu a gândit Metrici LPR, pe care acum îl implementează împreună cu Cristian (detalii despre Vlad şi Cristian puteţi găsi la finalul interviului).

De la cei doi am vrut să aflăm detalii despre software-ul românesc,  Metrici LPR , ce înseamnă el, ce concurenţă are şi, mai ales, cum se îmbină calitatea de IT-işti cu business-ul.

Citeşte interviul integral pe managerexpress.ro.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...

Benjamin Netanyahu este „dezgustat” de mandatul de arestare cerut de către procurorul-şef al CPI Karim Khan

Premierul israelian Benjamin Netanyahu anunţă luni că ”respinge cu dezgust” mandate de arestare cerute de către procurorul-şef Curţii Penale Internaţionale (CPI) Karim Khan, atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă