21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialInternaţionale Milano, în derivă

Internaţionale Milano, în derivă

Luis Figo i-ar putea lua locul lui Claudio Ranieri la conducerea tehnică a echipei Internazionale Milano, care a suferit a cincea înfrângere în ultimele şase meciuri, scrie presa italiană.

Massimo Moratti, patronul Interului, a părăsit tribunele stadionului din Milano, vineri seară, în minutul 75, când echipa sa era condusă cu scorul de 2-0. Aceasta a fost în cele din urmă învinsă cu scorul de 3-0.

Conform Sport Mediaset, Moratti se gândeşte să-l demită pe Ranieri şi să-l numească în funcţie pe Luis Figo. La 39 de ani, portughezul este ambasador al Interului, după ce s-a retras din activitate, în 2009.

Tehnicianul Claudio Ranieri a declarat după eşecul cu Bologna că nu pleacă: „Mă  aşteptam să fie un meci dificil, dar nici chiar aşa… Le cerem iertare suporterilor care ne-au susţinut când scorul era 2-0 pentru Bologna”.

Pe de altă parte, tribunele au scandat numele celui mai titrat antrenor din lume în ultimul timp, Jose Mourinhio (foto), actualul tehnician al lui Real Madrid. Acesta a pregătit echipa Inter până acum doi ani şi a câştigat Champions League, campionatul,  precum şi cupa Italiei. 

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...

Premierul slovac Fico se află în afara oricărui pericol, dar starea sa este gravă

Premierul slovac Robert Fico nu mai este în pericol imediat, dar se află în continuare în stare gravă, a declarat duminică adjunctul său, la...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă