22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialÎnscrieri la Concursul Carpet Design Awards de la DOMOTEX

Înscrieri la Concursul Carpet Design Awards de la DOMOTEX

Concursul de design de covoare de la târgul DOMOTEX, cel mai mare din lume pentru pardoseli şi acoperiri de pardoseală şi care se va desfăşura în perioada 11 – 14 ianuarie la Hanovra, primeşte înscrieri până la 5 noiembrie.

Producătorii de covoare sau carpete lucrate de mână pot trimite astfel de cereri iar o clasificare la acest concurs va reprezenta o importantă certificare a calităţii şi design-ului.

Noutatea acestei a 9-a ediţii a concursului este că se pot prezenta la concurs nu numai expozanţii de la DOMOTEX. Nu pierdeţi deci ocazia, în România în multe regiuni sunt extrem de frumoase temele şi culorile tradiţionale.

La această ediţie a concursului o nouă categorie Best Transitional Design a fost adăugată, aceasta demonstând recunoaşterea importanţei crescânde a elementelor tradiţionale de design de covoare, la care se adaugă elemente moderne de design.

 Vor fi mai multe categorii de premii (Best of Best, Best Traditional Design, Covorul ales de către vizitatori, în urma unui sondaj la târg, competiţia destinată tinerilor designeri şi studenţilor etc.) iar propunerile vor fi prezentate pe 12 ianuarie la standul Carpet Design Awards în Pavilionul 16.

Detalii: www.domotex.de/en/information

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă