17.6 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialInovație Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1000 ori mai puternic decât...

Inovație Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1000 ori mai puternic decât Vitamina C (P)

După o iarnă lungă în care am fost privați de soare, vitamine și minerale din legume și fructe proaspete, acum la început de primăvară avem imunitatea ușor slăbită. Schimbările de temperatură nu ne ajută nici ele prea mult, ba chiar ne pot dezechilibra organismul. Deși ne bucurăm de soare și de natura înverzită, suntem mai predispuși răcelilor, gripelor și asteniei de primăvară. Ce putem face pentru a ne adapta mai ușor și pentru a reveni rapid în forma maximă? 

Teoria o știm cu toții: nutriționiștii recomandă consumul zilnic de fructe și legume, ceaiuri, fructe de pădure, sport sau mișcare zilnică. De multe ori însă nu “apucăm” să le punem în practică și pentru aceste situații de prevenție și întărire preventivă a organismului îți aducem în atenție o soluție ce folosește ultima tehnologie din domeniul medical: nanotehnologia și beneficiile pe care le au antioxidanții în organism.

 Cunoscută și sub denumirea de „stiinta viitorului”, nanotehnologia reprezintă orice tehnologie al cărui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). În realitate nanotehnologia și inclusiv produsele realizate prin această metodă posedă proprietăți deosebit de benefice.

 Este și cazul antioxidantului Nanoxyn Alphaun antioxidant puternic ce ajută eficient la păstrarea bunăstării organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie. Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural și are la bază o formulă revoluționară, ce mizează pe absorbtia maximă și catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor.  Mai mult de atât este singurul supliment alimentar care conține și livrează oxigen, iar beneficiile în acest caz sunt multiple și la nivelul tuturor organelor.

Cum acționează NanoxynAlpha  în organism și ce beneficii are Structura din nanocarbon, NanoSOF?

Imită aspectul unei spume, ce atrage, captează și  neutralizează cantități importante  de toxine și radicali liberi din organism. Prin aducerea de oxigen la nivel celular, Nanoxyn Alpha reduce stresul oxidativ asupra celulelor.

Întărește-ți IMUNITATEA cu cel mai puternic și eficient ANTIOXIDANT!

Beneficiile produsului sunt numeroase, dintre cele mai importante putem menționa:

Activarea metabolismului celular printr-o mai bună oxigenare,
Menținerea și îmbunătățirea stării generale de sănătate prin eliminarea toxinelor și a radicalilor liberi,
Curățarea sistemului digestiv și a ficatului,
Suport în reglararea glicemiei
Menținerea unui flux sanguin sănătos printr-o mai bună circulație a sângelui,
Îmbunătățirea tonului pielii printr-o mai bună circulație periferică,
Menținerea unui nivel sănătos de colesterol și ESR.

Nanoxyn Alpha este un produs certificat la cele mai înalte standarde, aprobat de IBA România (Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare), și în conformitate cu cele mai stricte reguli în vigoare. 

Ne mândrim să spunem că Nanoxyn Alpha este un produs dezvoltat în România, ce și-a câștigat deja faimă în afară țării, unde este recunoscut ca un produs românesc de succes pe piețele din SUA, Marea Britanie și alte țări din Uniunea Europeană. 

Cine  a mai folosit și recomandă  Nanoxyn Alpha

Nanoxyn a fost deja folosit de sportivi și vedete din România, iar în cazul lor rezultatele au fost atât de bune încât au fost de acord să povestească despre experiența lor cu produsul și să-l recomande. 

Federația Română de Rugby folosește Nanoxyn Alpha zilnic  în lupta cu efortul susținut. Doctorul FRR, Alin Popescu, precizează: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinație de fortă, agilitate și rezistentă. Nanoxyn  Alpha ne ajută să creștem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă”

Florin Zamfirescu, cunoscutul actor român, folosește cu încredere acest produs. Indiferent cât de tânăr îți este spiritul, sunt momente în viață când corpul își strigă vârsta. Este și cazul lui și va fi și cazul tău, mai devreme sau mai târziu. Ce poți să faci? Să anulăm îmbătrânirea, încă nu putem, dar prin Nanoxyn Alpa cu siguranță te poți ajuta să lupți eficient împotriva deteriorării celulelor organismului.

De unde poți să cumperi Nanoxyn Alpha?  

Poți să comanzi online AICI , și tot pe site vei găsi și mult mai multe informații despre produs.     

Multă sănătate îți dorim!  

 

 

 

Cele mai citite

Un Iohannis mai (Nic)ușor – Academia Catavencu

Ilustrație: Marian Avramescu Istoria pare să se repete la ciclurile elctorale, chiar dacă unele alegeri sunt pentru prezidențiale, iar altele pentru locale. Vă mai amintiți...

Mai mult de 140 de persoane ale zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit au aterizat în Singapore

Peste 140 de pasageri și membri ai echipajului zborului Singapore Airlines în care o persoană a murit în timpul unor turbulențe puternice, au ajuns,...

Guvernul are nou proces la Curtea de arbitraj de la Washington. Bulgarii de la Euroins cer despăgubiri de 500 milioane de euro

După modelul canadienilor de la Roșia Montană, Eurohold Bulgaria AD (Eurohold) și Euroins Insurance Group AD (EIG) au depus oficial o Cerere de Arbitraj împotriva Guvernului...
Ultima oră
Pe aceeași temă