13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialINCREDIBIL. Sportivă de 18 ani posibil otrăvită intenționat la Turneul de junioare...

INCREDIBIL. Sportivă de 18 ani posibil otrăvită intenționat la Turneul de junioare de la US Open

Poliţia engleză anchetează un caz uluitor, în care o tenismenă în vârstă de doar 18 ani ar fi fost otrăvită intenţionat în timpul turneului de la Wimbledon, competiţia de junioare.

Gabriella Taylor a fost nevoită să se retragă din turneu şi a stat 4 zile la terapie intensivă. Un caz şocant în circuitul de tenis. Scotland Yard investighează un caz de otrăvire deliberată.

Potrivit The Sun, Gabriella Taylor, o tenismenă în vârstă de 18 ani, a fost nevoită să se retragă din sferturile turneului după ce a fost lovită de o boală misterioasă. Ulterior, numărul 381 mondial a ajuns în stare foarte gravă la spital şi a stat 4 zile la terapie intensivă.

Medicii i-au descoperit o tulpină rară de Leptospiroză, o afecţiune ce poate fi transmisă prin urină de şobolan. Aceasta se manifestă prin febră ridicată, dureri musculare, intoxicaţie, cefalee, afectarea sisemtului nervos şi cardiovascular, a rinichilor şi a ficatului.

Iniţial, medicii au crezut că sportiva s-a infectat în timpul turneelor din străinătate. Însă poliţia investighează acum varianta otrăvirii deliberate.

Oamenii legii anchetează acum mai multe piste: fie a fost otrăvită de o jucătoare sau antrenor rivali, fie este mâna mafiei pariurilor. Paul şi Milena Taylor, părinţii fetei, sunt şocaţi: ”Înainte de turneu ea a fost într-o formă fizică foarte bună. Era plină de încredere şi îşi dorea să câştige trofeul, care a fost visul ei. A ajuns în sferturi, dar imediat a ajuns la terapie intensivă şi a fost aproape de moarte. Când ne-au explicat despre infecţie nu ne-a venit să crede”, au declarat aceştia, potrivit The Sun.

Reprezentanţii Scotland Yard susţin că ancheta este în desfăşurare, dar nu au făcut nicio arestare până acum.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă