30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialIncident în timpul unei curse Tarom. Un român a făcut scandal la...

Incident în timpul unei curse Tarom. Un român a făcut scandal la bordul avionului

Un român pasager al unei curse Tarom, pe ruta București – Amsterdam, a început să facă scandal la bord și a fost imobilizat în scaun, de alți pasageri, până la încheierea cursei, informează Mediafax.

Citeşte şi: Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului și ceilalți pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât și în scris, de echipajul de cabină și a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgență pe un aeroport de pe rută.

Dupa această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceștia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranță.

Citeşte şi: Incident pe aeroportul new-yorkez LaGuardia. Un avion a ieșit de pe pistă

Comandantul aeronavei a solicitat asistența autorităților aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Compania Tarom va raporta incidentul către autorități in conformitate cu reglementările în vigoare.

 

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...
Ultima oră
Pe aceeași temă