24.5 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialIncendiul din Colectiv. Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au murit....

Incendiul din Colectiv. Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au murit. Ceilalți trei sunt internați în spital

Doi membri ai trupei Goodbye To Gravity au murit, iar ceilalți trei sunt internați în spital, după concertul din clubul Colectiv.

Trupa de rock avea cinci  membri: Andrei Găluț (voce), Alex Pascu (bas), Vlad Țelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) și Bogdan Lavinius (tobe).

Dintre acești membri, ambii chitariști, Vlad Țelea și  Mihai Alexandru, au decedat, anunță membri ai familiilor acestora.

Citește și: INCENDIUL din clubul Colectiv din București. Trei zile de doliu național, în memoria celor 27 de morți. Primele măsuri, declarații și mărturii. NOI IMAGINI

Ceilalţi trei componenți ai trupei, Andrei Găluţ, Alex Pascu  şi Bogdan Lavinius, au fost răniţi şi sunt internaţi în spital, potrivit informaţiilor oferite de casa de discuri Universal Music România, care s-a ocupat de lansarea albumului formaţiei.

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă