30 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialIalomiţa: Un bărbat a rămas fără picioare după ce a încercat să...

Ialomiţa: Un bărbat a rămas fără picioare după ce a încercat să taie un proiectil cu flexul

Un bărbat din Ialomiţa a rămas fără ambele picioare şi fără un braţ, după ce a încercat să taie cu un flex un proiectil de artilerie pe care urma să-l valorifice la fier vechi, relatează NewsIn.

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, mai avea în curtea casei alte 12 proiectile de artilerie. În momentul exploziei, în curte se aflau şi cei doi copii ai lui, însă aceştia au scăpat nevătămaţi.

“A secţionat cu un flex un proiectil de artilerie care a produs o deflagraţie, în urma acesteia bărbatul fiind rănit grav”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Ialomiţa, Andreea Dănilă, citată de Realitatea Tv.

Medicii i-au amputat bărbatului picioarele şi o mână. Victima are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi este în stare gravă.

“Este vorba despre un proiectil de artilerie de calibrul 152 de mm. Mai sunt alte 12 elemente de muniţie, proiectile de artilerie de diferite calibre”, a declarat lt. George Damian, purtător de cuvânt ISU Ialomiţa.

Pirotehniştii au ridicat proiectilele găsite în curtea bărbatului şi le vor distruge într-un poligon.

Cele mai citite

EURO 2024. Dan Negru reacționează în scandalul momentului: “Suntem de mâna a doua”

Dan Negru, vedeta de la Kanal D, a reacționat la scandalul momentului: faptul că PRO TV, televiziune cu 60 de milioane de euro profit...

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...

Roberta Anastase vrea să scape de la Prahova de baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini”

Pierderea alegerilor pentru șefia Consiliului Județean Prahova de către baronul Iulian Dumitrescu „Lamborghini” a tulburat rău de tot apele în organizația județeană PNL...
Ultima oră
Pe aceeași temă