15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHotel gratuit pentru maşinile şoferilor din Capitală. Vezi cum poţi scăpa de...

Hotel gratuit pentru maşinile şoferilor din Capitală. Vezi cum poţi scăpa de grija autoturismului pe timp de iarnă

Bucureştenii care nu mai doresc să folosească maşinile personale în această iarnă le pot lăsa la “hotel”, începând de azi, fără să plătească niciun ban. Şoferii au la dispoziţie 150 de locuri până pe data de 27 martie 2012, potrivit B365.ro.

După cum a anunţat primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, maşinile pot fi găzduite gratuit în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu numărul 164, în baza unui parteneriat încheiat între administraţia locală şi conducerea hotelului.

“Hotelul de iarnă pentru autovehicule reprezintă o alternativă de parcare civilizată a maşinilor, eliminând riscul de a fi sparte sau avariate în parcările de reşedinţă”, informează Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat.

Bucureştenii care nu circulă cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lăsa, fără să plătească parcarea, timp de 60 de zile, în incinta hotelului care are paza asigurată.

Singura condiţie este ca şoferii să lase autoturismele la hotel până la împlinirea termenului scadent, adică pe 27 martie 2012.

Pentru a putea beneficia de cazarea autovehiculului în parcarea din incinta hotelului, proprietarul maşinii trebuie să prezinte la recepţie actul de identitate, care să ateste că are domiciliul pe raza Sectorului 2, şi talonul maşinii, care să confirme că persoana care a venit să aducă maşina la parcare deţine autoturismul pe numele său.

Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Unirea Shopping Center: Inima Comercială a Bucureștiului

Situat în centrul vibrant al Bucureștiului, Unirea Shopping Center nu este doar un simplu centru comercial, ci o emblemă a orașului, fiind unul dintre...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă