16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 4 februarie

Horoscopul zilei de vineri, 4 februarie

Berbec – parteneriatele sunt stabile în această perioadă. Un prieten vă poate propune un parteneriat de afaceri sau lansează o cerere în căsătorie. Cu toate că sunteţi sceptic, veţi constata că propunerea este serioasă. Este un week-end cu surprize în care nu prea aveţi timp să vă plictisiţi. Cu puţină intuiţie puteţi obţine avantaje din partea unor persoane influente sau din partea autorităţilor. Prietenii vor avea o influenţă bună, fiind iniţiatori ai unor activităţi antrenante. Vă puteţi baza pe partener în orice situaţie. La serviciu se păstrează ceva tensiune.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – la serviciu aveţi parte de o atmosferă plăcută şi de relaţii armonioase cu cei cu care lucraţi. Vă bucuraţi de popularitate iar poziţia dumneavoastră este stabilă. Primiţi ceva bani dar şi cheltuiţi pentru cei dragi. În acest week-end vă întâlniţi cu prietenii sau poate mergeţi la o petrecere sau altă activitate mondenă unde vă faceţi noi prieteni. Din nefericire ceva va umbri, pentru moment, buna-dispoziţie. O călătorie ar fi benefică pentru relaţia cu partenerul.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni
– sunteţi activ şi încercaţi să organizaţi totul cu atenţie, mai ales dacă pregătiţi o călătorie sau un examen. Nu este exclus să invitaţi nişte prieteni acasă la dumneavoastră în acest week-end. Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales dacă sunteţi invitat la o petrecere sau vreţi să impresionaţi persoana iubită. De asemenea nu este exclus să mergeţi la un centru de înfrumuseţare sau prin magazine şi să vă procuraţi un obiect de vestimentaţie.Vă bucuraţi de popularitate şi de aprecieri pozitive.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac
– aveţi parte de protecţie în societate şi de sprijin din partea unor persoane influente, cu funcţie. Vă ocupaţi de casă şi copii dar treburile gospodăreşti vă vor da un sentiment de nemulţumire. Nu vă faceţi probleme, veţi avea parte de ajutor din partea familiei. Apare un eveniment neprevăzut, poate o călătorie neplanificată, care vă poate da peste cap programul dar încercaţi să vă păstraţi calmul. De asemenea puteţi afla de schimbarea datei unui examen. În acest week-end ar fi bine să acordaţi atenţie străinilor.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – puteţi rezolva favorabil probleme legate de moşteniri, împrumuturi, sponsorizări sau tratamente. Dacă aveţi de dat examene ar fi bine să fiţi corect şi să nu mizaţi pe fraudă sau aranjamente. Lucrurile pot scăpa de sub control. În acest week-end puteţi vizita rudele sau aflaţi de un eveniment în familie care vă surprinde în mod plăcut. Veştile primite din partea partenerului de viaţă sau de afaceri sunt dintre cele mai bune. Simţiţi nevoia să vă odihniţi dar s-ar putea să aveţi parte de musafiri.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara
– banii pe care îi aveţi vor fi înmulţiţi prin acţiuni bine gândite. Sunteţi calculat şi faceţi economii cât puteţi pentru a avea o siguranţă financiară. S-ar putea să primiţi şi nişte bani de la serviciu. Cine nu are noroc la bani, are noroc în dragoste. În acest week-end vă ocupaţi mai mult de partener sau chiar plecaţi împreună într-o călătorie neplanificată în care vă veţi simţi foarte bine. Veţi avea parte de surprize din partea partenerului. Se poate spune că este un week-end acceptabil.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – aveţi noroc în dragoste, în afacerile extraserviciu iar copiii vă aduc bucurii. Starea sănătăţii este pusă sub semnul întrebării în acest week-end, mai ales dacă depuneţi un efort fizic exagerat sau vă suprasolicitaţi intelectual. Pot apărea însănătoşiri miraculoase sau afecţiuni ciudate care dispar aşa cum au apărut. Ar fi mai bine să evitaţi călătoriile lungi şi obositoare şi activităţile intelectuale. O călătorie mai relaxantă în care să întâlniţi un prieten poate fi benefică. Gândirea pozitivă poate face bine.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – sunteţi tensionat şi nemulţumit de evoluţia afacerilor personale şi de relaţia cu partenerul. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte chiar dacă nu sunteţi mulţumit iar cu bani vă puteţi îmbunătăţi imaginea şi vă întreţineţi relaţiile. Cel mai bine vă merge în dragoste. Aveţi oportunităţi pentru petrecerea timpului liber. Nu este exclus să vă lansaţi într-o nouă aventură sentimentală sau să aveţi parte de o surpriză din partea persoanei iubite. În casă vi se pregăteşte o surpriză plăcută.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – cei din familie vă ajută să vă simţiţi mult mai bine. Aveţi parte de o bucurie în casă, de o surpriză pe care nu aţi luat-o în calcul. Nu este exclus să aveţi parte de musafiri care se anunţă în ultimul moment sau să primiţi vestea că vi se măreşte familia cu un nou membru. Relaţia cu partenerul este bună dar mai puteţi avea ceva probleme de comunicare cu cei ce vă invidiază. Şi cu prietenii comunicaţi bine şi veţi avea parte de veşti din partea lor. Dacă este ziua cuiva drag, aveţi grijă ce cadou îi faceţi!

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn
– sunt posibile fluctuaţii financiare. Aflaţi de o primă sau primiţi nişte bani restanţi. Este un week-end mai agitat, cu drumuri scurte, cu întâlniri şi bârfe. Toată această agitaţie vă face să credeţi că sunteţi mult mai tânăr, mai activ, mai important. Nu mizaţi prea mult de rezistenţa fizică deoarece pot apărea surprize. Veştile din domeniul serviciului vă dau o stare de nelinişte. Aveţi o relaţie foarte bună cu prietenii şi posibilităţi de distracţie. O problemă de familie sau cu casa vă pune beţe în roate în carieră.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – sunteţi optimist, generos şi aveţi o stare generală bună, chiar dacă în acest week-end apar fluctuaţii financiare. Vă ocupaţi de copii, de persoana iubită, de petrecerea timpului liber şi în mod deosebit de examene sau călătorii. O întâlnire plină de acţiune cu cineva drag vă ridică moralul dar crează discuţii cu nişte rude. Nu investiţi bani care nu sunt ai dumneavoastră în afaceri extraserviciu pentru că nu aveţi prea mari şanse de reuşită şi vă veţi afunda şi mai mult financiar. Sentimental, vă merge cel mai bine.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti
– încercaţi să păstraţi un echilibru în toate. Relaţia cu rudele, care a fost cam tensionată în ultimul timp, se îmbunătăţeşte având în vedere surpriza plăcută din ultimul timp. Şi relaţia cu băncile este bună. Nu aveţi prea multă energie şi sunteţi prea credul atunci când vi se promite ceva. În acest week-end veţi fi pus într-o situaţie inedită şi veţi reacţiona imprevizibil sau vă speriaţi de multitudinea treburilor gospodăreşti. Aveţi toate şansele să fiţi supărat de cineva din familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă