33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 13 iulie

Horoscopul zilei de miercuri, 13 iulie

Berbec – vă face plăcere să cunoaşteţi oameni interesanţi sau să învăţaţi lucruri noi pe care apoi să le folosiţi pentru a vă perfecţiona stilul de muncă şi a vă consolida relaţiile. Spre seară vă bucuraţi de ceva popularitate şi veţi şti cum să direcţionaţi discuţiile pe făgaşul dorit şi să economisiţi timp. Schimbările pe care le aduceţi în programul zilei poate aduce nemulţumiri din partea celorlalţi.

Taur – după ce vă avântaţi cu elan şi hotărâre să aduceţi unele modificări planurilor pentru investiţii, cu sprijinul şi acordul cuiva din familie, aveţi spre seară un moment de satisfacţie personală produs de un prieten cu vederi largi. Tot prietenii vor reuşi să medieze o neânţelegere cu un partener. Un străin vă poate face o declaraţie de dragoste sau apare o oportunitate de a călători. Copiii sau iubitul sunt generoşi.

Gemeni – ocazia de a face un împrumut, de a participa la un eveniment surpriză în familie şi a afla noutăţi vă mobilizează forţele şi vă aduce popularitate dar vă aduce şi neânţelegeri cu copiii sau unii prieteni.  Mai bine vă direcţionaţi forţele spre investiţii, spre rezolvarea unei probleme de sănătate sau spre amenajarea casei. Vă înţelegeţi bine cu rudele şi cu cei cu care lucraţi şi veţi avea parte de sprijin în carieră din partea lor.

Rac – chiar dacă aveţi ceva treabă la serviciu, le trataţi pe toate cu mare lejeritate. Tensiunile în casă se păstrează dar veţi reuşi să vă mobilizaţi partenerul pentru o călătorie sau un curs de specializare. Faceţi impresie bună celor din anturajul apropiat şi puteţi încerca obţinerea unor avantaje sau a unor răspunsuri pozitive. Nu vă încredeţi în cei ce vă promit avansări şi succese rapide!

Leu – aveţi satisfacţia reuşitelor profesionale sau a tentativelor de a aranja o investiţie sau un împrumut. Vi se pregătesc surprize plăcute din partea partenerului sau a familiei. Ţineţi cont că străinii şi partenerii de trafic sunt imprevizibili astăzi, lipsiţi de răbdare şi greu de mulţumit. Aveţi parte şi de mici bucurii dar şi de griji suplimentare. Nu întotdeauna reuşiţi să-i determinaţi pe ceilalţi să facă ce vreţi dumneavoastră.

Fecioara – vă simţiţi măgulit ori de câte ori vi se aduc laude cu privire la casa dumneavoastră sau la copii şi la rezultatele lor. Astăzi vă ocupaţi ceva mai mult de casă şi familie sau reuşiţi să scăpaţi de o indispoziţie cu ajutorul celor de acasă. Dacă aveţi nevoie de bani, găsiţi sursele de finanţare.  Sunteţi cam trist ,  fiind înclinat să vă deschideţi sufletul celor apropiaţi. Primiţi sau faceţi declaraţii de dragoste partenerului.

 Balanţa – de dimineaţă faceţi eforturi pentru a fi pe placul celor din anturajul apropiat. Cei dragi, mai ales copiii, vă propun o plimbare sau vă îndeamnă să cheltuiţi pentru satisfacerea unor plăceri. Aveţi mult entuziasm dar o problemă de familie apărută din senin vă poate împiedica să faceţi ceea ce v-aţi propus. Vă bucuraţi de popularitate şi aveţi trecere la persoanele feminine şi puteţi primi sprijin la serviciu din partea cuiva din familie.

Scorpion – sunteţi implicat în afaceri mărunte care se pot finaliza bine şi aveţi un surplus de orgoliu care s-ar putea manifesta în relaţiile cu cei cu care locuiţi. Aveţi noroc la bani dar administrarea lor poate fi haotică. Nu este exclus să aveţi parte de bârfe şi atacuri pe la spate. Un străin sau cineva de departe vă face o declaraţie de dragoste sau vă propune o soluţie minunată pentru petrecerea timpului liber.

Săgetător – sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret dar atenţia pe care o acordaţi celor pe care îi iubiţi vă poate lăsa uneori descoperit în faţa răutăţilor unor prieteni. Primiţi sau găsiţi banii de care aveţi nevoie pentru a vă mulţumi familia sau pentru a vă îmbunătăţi imaginea. Dacă aţi făcut o întrebare cuiva aflat departe nu este exclus să primiţi astăzi răspunsul pe care îl aşteptaţi. Ţineţi cont de faptul că nu prea aveţi energie.

Capricorn – cu iscusinţă încercaţi să faceţi faţă tentaţiei de a renunţa la modestie lăsându-vă în voia impulsului de moment. Chiar dacă intraţi uşor în conflict cu cei din casă sau cu autorităţile, deţineţi arta conversaţiei şi a manipulării. Cei din familie vor fi fericiţi în momentul în care le declaraţi intenţia dumneavoastră de a face investiţii pentru casă. Ţineţi la bani dar unele cheltuieli nu pot fi ocolite.

Vărsător – instabil şi nehotărât , reuşiţi totuşi să vă păstraţi cumpătul, răspunzând amabil, chiar dacă unii vă enervează. Sunteţi neliniştit de situaţia financiară dar astăzi puteţi primi bani de unde nici nu gândiţi. Un prieten sau un coleg de serviciu vă ajută într-o problemă personală sau vă dezvăluie o informaţie  care v-ar putea fi de folos. Aveţi câte ceva de făcut prin casă sau de pregătit călătoria unui membru al familiei.

Peşti – primele impresii sunt suficient de încurajatoare pentru acţiunile din domeniul serviciului pentru a putea depăşi cu bine conflictul de interese. Primiţi sprijin din partea unei persoane influente mai ales dacă este vorba de afaceri secrete sau de depistarea şi înlăturarea unor duşmani nedeclaraţi. Nu riscaţi aranjamente sau acţiuni secrete dubioase! Aveţi parte de unele schimbări în casă sau de fluctuaţii financiare.

Cele mai citite

Când încep să se dea amenzi pentru nereguli în sistemul RO e-Factura

Ministerul Finanțelor a anunțat recent că, deși perioada de grație a amenzilor pentru neconformare la sistemul de facturare RO e-Factura a expirat la 31...

Primele amenzi pentru e-Factura vin luna viitoare

Primele amenzi pentru neaplicarea în România a noului sistem e-Factura vin în luna iulie 2024, precizează o știre postată pe site-ul Termene.ro, citând surse...

Ciolacu: “Se face o analiză foarte clară cu producătorii din România pentru produsele de bază”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni că Guvernul face o analiză cu privire la preţurile produselor de bază ale producătorilor din România. "În momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă