20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 29 august

Horoscopul zilei de luni, 29 august

Berbec – nu se poate spune că nu veţi avea parte de popularitate la serviciu şi veţi reuşi să obţineţi ceea ce doriţi de la şefi, mai ales dacă este în avantajul firmei sau instituţiei la care lucraţi. Munca şi implicarea activă în rezolvarea problemelor de serviciu aduc şi avantaje materiale. Astăzi veţi fi mulţumit de schimbările imprevizibile din domeniul carierei sau de petrecerea care se conturează.

Taur – aţi dori să petreceţi timpul liber într-un mod plăcut dar nici dumneavoastră nu ştiţi exact ce aţi dori să faceţi. Persoana iubită este imprevizibilă şi plină de surprize şi poate iniţia tot felul de activităţi pasionale ce sunt şi pe placul dumneavoastră. Nu este exclus să vă propună o călătorie mai lungă sau să vă ocupaţi de actele de călătorie pentru un copil. Aveţi grijă cu sănătatea şi încercaţi să evitaţi stresul.

Gemeni – sunt posibile fluctuaţii financiare. Cheltuiţi casă, pentru aprovizionarea cu cele necesare dar aveţi şi şanse de câştig, mai ales de la cei din familie sau din imobiliare. Nu este exclus ca un membru al familiei să vă facă un cadou sau să vă înlesnească un împrumut. Faceţi nişte schimbări în casă pe care vreţi să le ţineţi momentan secrete. Aveţi parte de o atmodferă plăcută la serviciu.

Rac –astăzi sunteţi neliniştit, agitat şi vă implicaţi în multe activităţi mărunte. Colimdaţi magazinele, negociaţi, rezolvaţi corespondenţa sau faceţi afaceri mărunte şi toate acestea vor reuşi să vă aducă popularitate şi parteneri de afaceri. Multitudinea e activităţi casnice şi socio-profesionale vă aboseşte şi vă indispune dar veţi încerca să nu vă mai gândiţi la ele. Surprizele bune vin din domeniul comunicării.

Leu – primiţi bani sau vă permiteţi, cu situaţia financiară pe care o aveţi, să vă schimbaţi look-ul sau să investiţi în sănătate şi bună-dispoziţie. Lucrul acesta vă face să uitaţi o neînţelegere cu un şef. Este bine să evitaţi să daţi bani prietenilor sau să vă mutaţi pentru mai mult timp la un prieten. Relaţia cu partenerul de viaţă poate fi una minunată, având în vedere modul deschis în care vă expuneţi părerile. S-ar putea să vă faceţi noi prieteni.

Fecioara – nu aveţi prea multă răbdare şi sunteţi activ şi deschis spre proiecte şi acţiuni umanitare. Luaţi iniţiativa şi propuneţi un program distractiv celor dragi. Stresul şi agitaţia vă pot obosi. Comunicaţi bine cu cei din anturajul apropiat sau primiţi veşti bune despre oportunităţile de distracţie. Profitaţi de schimbările din domeniul profesional şi de o cunoştinţă importantă a cuiva din familie.

Balanţa – cereţi un împrumut unui prieten, cu şanse mari de reuşită, sau trebuie să faceţi un cadou cuiva apropiat şi păstraţi secretul. Aranjamentele din domeniul bancar sau imobiliar par a detensiona atmosfera din casă. Nu este exclus să faceţi o surpriză plăcută cuiva din familie. Partenerul va fi imprevizibil. Veţi primi propuneri interesante din partea lui sau veţi face o plimbare în timpul căreia veţi primi multe informaţii.

Scorpion – intraţi destul de uşor în conflict cu cei cu care lucraţi iar stresul vă poate afecta sănătatea. Relaţia bună cu partenerul de viaţă şi prietenii sunt de ajutor. S-ar putea să vă faceţi noi prieteni sau să primiţi veşti de la o persoană mai tânără din grupul de apropiaţi. Mizaţi mult pe arta comunicării şi primiţi veşto bune din domeniul intelectual. Nu uitaţi că veţi avea un prieten şi un confident în persoana partenerului de viaţă.

Săgetător – aveţi parte de unele surprize încarieră, mai ales din partea persoanelor mai tinere sau a rudelor. Popularitatea de care vă bucuraţi vă poate aduce un post mai bun la serviciu sau avantaje materiale . Nu este exclus să se mărească familia cu un nou membru. De asemenea aveţi discuţii plăcute cu copiii sau persoana iubită şi mai puţin plăcute la serviciu. S-ar putea să primiţi un cadou la care nu vă aşteptaţi.

Capricorn – este o zi în care vă faceţi uşor prieteni noi sau hotărâţi pe loc să faceţi o excursie. Va fi o zi agitată, cu multe probleme intelectuale de rezolvat, cu discuţii şi negocieri constructive sau chiar călătorii dar şi cu realizări nesperate în acest domeniu. S-ar putea să vă îndrăgostiţi de un străin sau să faceţi o călătorie de agrement neplanificată ce va diminua tensiunea din casă.

Vărsător – sunteţi mai secretos şi nu prea aveţi chef de vorbă iar când o faceţi calculaţi cu atenţie vorbele. Va fi o zi destul de obositoare, cu surprize plăcute provocate de cineva din familie, cu secrete descoperite care aduc avantaje materiale sau cu cadouri la care nu v-aţi aşteptat. Veţi cheltui bani deoarece doriţi mult să împliniţi dorinţele cuiva drag. Puteţi avea parte de o realizare în casă.

Peşti – sunteţi mult prea absebt astăzi, prea lipsit de simţ practic şi nu veţi reuşi să vă puneţi ideile pe un făgaş bun aşa că veţi preda ştafeta partenerului de viaţă. În schimb aveţi inspiraţie la examene şi în negocieri. În parteneriatele de afaceri vă puteţi baza pe sprijinul unor prieteni. Primiţi veşti bune din domeniul afacerilor mărunte şi puteţi avea parte de o întâlnire. Ar fi bine să evitaţi bârfele şi provocările partenerilor de afaceri.

Cele mai citite

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Ce trebuie să ştii înainte de a pleca în vacanță pentru prima oară cu copiii

Prima vacanță cu copiii poate fi o experiență minunată, dar și o provocare. În timp ce oferă oportunitatea de a crea amintiri de neuitat...

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă