15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 20-23 mai

Horoscopul weekendului 20-23 mai

Berbec – sunteţi răsfăţat de astre în această perioadă şi toate afacerile personale şi financiare merg cum nu se poate mai bine. Profitaţi, în curând situaţia se mai schimbă. Vineri s-ar putea să vă agitaţi pentru o problemă de familie sau rataţi o petrecere din cauza treburilor casnice. Nu este exclus să aveţi şi ceva discuţii cu aprtenerul. Vă veţi bucura de popularitate, veţi întâlni persoane importante pe care le puteţi transforma în relaţii profitabile sau veţi primi cadouri dar în acest week-end norocul nu vă surâde în totalitate.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – sunteţi sub protecţia lui Jupiter în ceea ce priveşte încercările şi duşmăniile nedeclarate dar în acest week-end veţi reuşi să stârniţi invidia cuiva prin rezultatele şi capacităţile dumneavoastră intelectuale şi prin muncape care o depuneţi la serviciu. Vineri primiţi o veste sau aveţi parte de o surpriză materială plăcută. Nu este indicat să plecaţi la drum lung în acest week-end. Starea sănătăţii este acceptabilă dar nu exageraţi iar în dragoste, chiar dacă reapar unele probleme mai vechi, sunteţi mulţumit.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni
– prietenii vă vor aduce multe bucurii şi cadouri şi vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine, având în vedere suprasolicitarea de la serviciu care poate aduce ceva probleme de comunicare şi de sănătate sau problemele financiar nou apărute. Partenerul vă propune o călătorie pentru acest week-end sau vă face cunoscută invitaţia unui prieten pentru vacanţa de vară. Poate fi ceva ce merită a fi luat în calcul. Aveţi grijă duminică, puteţi intra în conflict cu un prieten mai impulsiv care îşi aduce aminte de o nemulţumire legată de nişte bani.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac
– se anunţă mari realizări în carieră şi o viaţă socială plină de bucurii. Nu este exclus să petreceţi acest week-end în compania partenerului, la o petrecere sau altă întâlnire în public dar lucrul acesta să vă aducă ceva probleme în cuplu. Popularitate de care vă bucuraţi vă poate aduce invidii. Chiar dacă mai aveţi ceva frustrări în dragoste, situaţia este stabilă. Dacă nu sunteţi căsătorit, puteţi primi o cerere în căsătorie. Bani primiţi dar şi cheltuiţi. Starea sănătăţii se îmbunătăţeşte.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – cel mai bine vă merge în domeniul sentimental, al distracţiilor şi al călătoriilor. Încă de vineri vă gândiţi numai la copii, la persoana iubită, la petrecerea în mod plăcut a week-end-ului. Nu este exclus să plecaţi undeva, departe de casă. Vă bucuraţi de popularitate dar viaţa socială aduce unele prejudicii vieţii de familie. Sâmbătă vă simţiţi în formă, chiar dacă nu aveţi timp de odihnă în noaptea anterioară. Cu toate că este week-end şi toată lumea se distrează sau se odihneşte, problemele de serviciu nu vă dau pace. Investiţi în sănătate.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – dacă vineri vă veţi simţi destul de bine, de sâmbătă pot începe unele probleme. Prea multă distracţie sau muncă şi prea puţină odihnă, excesele alimentare, suprasolicitarea intelectuală pot aduce o stare de oboseală avansată. Este o perioadă în care puteţi primi cadouri de la cei ce vă iubesc, sponsorizări, împrumuturi sau găsiţi remedii miraculoase pentru probleme de sănătate mai vechi. Este un week-end cu oportunităţi de distracţie, cu întâlniri cu prietenii care pot aduce cheltuieli sau cu o mică petrecere la rude.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – dacă sunteţi căsătorit se anunţă un week-end în familie. Dacă nu, îl puteţi petrece în compania celor din anturajul apropiat. Veţi primi veşti de la rude sau de la bănci, invitaţii pentru petrecerea timpului liber şi chiar propuneri pentru afaceri mărunte. Relaţia cu familia va fi armonioasă cu toate că o posibilă activitate mai deosebită în casă poate aduce tensiuni. Nu sunteţi prea mulţumit de situaţia financiară dar puteţi primiţi ceva bani de la cineva din familie sau de la serviciu. Ar fi bine să rezervaţi timp pentru odihnă.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – profitaţi de norocul din sfera profesională în această perioadă şi de oportunităţile de angajare sau de schimbare a serviciului ce vi se oferă. Week-endul începe cu fluctuaţii financiare. Primiţi bani dar veţi cheltui pentru copii sau pentru sănătate aşa că nu se poate spune că aveţi buzunarele pline. După o noapte în care v-aţi solicitat intelectul, nu ezitaţi să vă plimbaţi la braţul persoanei iubite să faceţi sau să acceptaţi invitaţii. Comunicaţi ceva mai puţin bine cu străinii iar stresul vă poate afecta sănătatea.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – afacerile mărunte merg cum nu se poate mai bine iar veştile primite sunt dintre cele mai bune. Avansarea în carieră poate fi bruscă sau primiţi noi sarcini practice la serviciu. O întâlnire cu prieteni veniţi de departe sau cu rudele este o alegere bună pentru relaxare. Sau poate mergeţi în vizită la cineva dar aveţi grijă, vă pot fi rănite sentimentele sau stricaţi o relaţie cu un prieten. Distracţiile aduc cheltuieli sau strică relaţia cu o rudă. În acest week-end s-ar putea să faceţi un împrumut, să aranjaţi ceva secret referitor la carieră la o petrecere sau să primiţi cadouri.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – nu aveţi prea multă înţelegere pentru ceilalţi dar vă veţi strădui să fiţi generos în acest week-end. Treburile gospodăreşti, problemele de familie din ultimul timp v-au epuizat aşa că n-ar fi rău să rezervaţi puţin timp şi pentru odihnă. Vineri, cu toată oboseala, nu veţi uita că aveţi ceva de făcut prin casă. Mai aveţi ceva discuţii cu partenerul dar relaţia este armonioasă. În acest week-end veţi găsi surse de finanţare sau primiţi bani de care aţi uitat. De asemenea veţi face pe placul celor din familie. Sunteţi mult prea pretenţios.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – banii de la serviciu nu sunt suficienţi dar veţi găsi şi alte surse de finanţare sau veţi primi bani restanţi aşa că puteţi face cheltuielile pentru plăcerea celor dragi. Ar fi bine să evitaţi compania prietenilor cheltuitori şi profitori dacă vreţi să fiţi mulţumit de suma de bani din buzanare. Stresul vă afectează sănătatea iar relaţia cu o persoană feminină cu care lucraţi nu este tocmai bună. Sâmbătă vă veţi simţi cam obosit dar tot veţi accepta o plimbare în compania unor apropiaţi sau cel puţin o întâlnire la un pahar de vorbă.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – situaţia financiară este bună aşa că veţi scăpa de grijile din ultima vreme, cel puţin pentru o perioadă. În acest week-end, însă, vreţi să vă distraţi aşa că se anunţă şi unele cheltuieli. De luni apar din nou şanse de câştig. În acest week-end vă veţi simţi bine în compania celor dragi şi veţi avea mari şanse de a vă întâlni prietenii. În schimb puteţi avea un mic conflict cu un străin. Aveţi mari şanse de a participa la o petrecere cu surprize dar şi cu momente tensionate. Un prieten vă propune o călătorie pentru vacanţa de vară.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...
Ultima oră
Pe aceeași temă