27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia RAC, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie

Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 27 octombrie – 2 noiembrie

In acest weekend Racul nu se poate usor concentra mai ales daca este vorba de amanunte sau despre treburile anoste de la serviciu. Deseori aceste treburi au pentru Raci o influenta negativa, nativii ramanand cuplati si in weekend la sarcinile job-ului. Acum nu este deloc asa.

El se poate destinde, poate lenevi, dar n-o va face, pentru ca ofertele din ambient sunt mult prea tentante pentru a nu le acorda atentia necesara. Se comporta ca si cum ar mai avea ceva de furat de la anotimpul care tocmai a plecat si sa-l valorifice alaturi de prieteni sau de partener. Nu vor pleca in cine stie ce calatorii, dar vor fi in miscare, incet dar convingator, vor face unele plimbari prin oras pentru, eventual, prospectarea pietei in vederea unor achizitii, dar nu-si vor uita prietenii apropiati carora, slava Domnului, au ce sa le impartaseasca.

Pe duminica o mica afacere va creeaza un disconfort, doar in sensul ca tare ati fi vrut sa faceti altceva, dar trebuie sa va rupeti cateva ore pentru o vizionare, o mica negociere sau cine stie ce altceva. Imediat ce incepe saptamana de lucru va simtiti din nou cu bateriile incarcate, desi daca va ganditi la orele de somn acumulate nu gasiti nicio explicatie. In plus puteti face fata sarcinilor care se aglomereaza mai mult decat de obicei, iar acum trebuie un efort in plus pentru a trata cu sefii fiecare amanunt referitor la fisa postului.

Asta in mod deosebit se va acutiza pe miercuri cand deveniti de o sensibilitate de-a dreptul impresionanta, asa ca cel mai bine ar fi sa va impuneti din start o alta atitudine. Adica sa fiti mai rece, mai nepasator, in plus niciodata nu-i strica Racului putina duritate. Daca spuneti ca este imposibil, macar ganditi-va la asta si sa stiti ca veti deveni chiar putin mai duri. Veti avea nevoie. Farmecul personal creste pe la sfarsitul saptamanii de lucru, deveniti persoane aproape irezistibile, drept urmare daca vreti sa puneti de o petrecere sau sa participati la un mare party sa stiti ca totul este posibil, iar dvs. va veti simti in al noualea cer.

Relatiile de cuplu sunt tot mai calde, mereu partenerul parca vine in intampinarea a dorintelor dvs., nu rareori raportul poate fi ca de la copil la adult, dvs. fiind copilul. Cei care nu sunt intr-o relatie de cuplu vor avea unele tentative pentru a inchega ceva, numai ca sub acest aspect nu prea sunteti inspirati in a alege persoana potrivita. Sanatate – disconfort legat de starea vremii, bani – mergeti pe mana familiei.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Săptămânii 27 octombrie – 2 noiembrie.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă