12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia FECIOARĂ

Horoscop – Zodia FECIOARĂ

Pentru Fecioare saptamana si anul se incheie frumos asa cum a si fost, plin de bucurii si impliniri mai ales pe plan personal, pentru unii trecuti de prima tinerete. Sunteti activi pe retelele de socializare, unde va bucurati de felicitari din partea tuturor prietenilor desi sunt la mare distanta. Poate unii nu vor putea pleca din oras in acest weekend, fiindca nu le permite locul de munca sau alte obligatii pe care le aveti de ultim moment. Insa spiritul de sarbatoare nu-i paraseste nici chiar pe cei mai sceptici in ale sarbatorilor.

Desi aveti renume de om ascetic in comportament si destul de aspru, chiar sever in multe cazuri, cand va puteti feri de rautati, totusi va veti supune normelor, veti primi si daruri, pentru ca asa se face, si pentru ca sa fiti in randul lumii, desi stiti ca orice sarbatoare isi are trairea ei intima care nu are legatura cu partea laica: mancare multa, bautura si mai multa si tot asa. Insa respectati traditia si obiceiurile familiei in care ati intrat si faceti macar pentru copii pe Mosu` acela simpatic ce aduce daruri si bucurie.

Optimisti cum sunteti, dar si plini de realism, veti reusi sa aflati ce va aduce noul an pe plan professional, pentru ca acolo va intereseaza cel mai mult . Si veti sfarsi anul la serviciu si il veti incepe tot la serviciu, asa se nimereste finalul acestui an, de la care ati si vrut, ati si avut multe de castigat. Parca va pare rau ca se termina anul acesta cu care ati avut o relatie buna si pe care stiati cum sa-l abordati. Acum vine 2013, un an frumos cu multe oportunitati si jocuri de idei, cu multe presupuneri, cu imaginatie, dar si cu necunoscute pe care incercam sa le deslusim pentru dvs. Veti avea parte de unele schimbari la serviciu de care va este putin teama, dar pe care le luati asa cum sunt ca nu aveti alta solutie. Incepeti anul sau mai bine spus o perioada mai lunga de timp ce este marcata de spritualitate si cultura in toate formele ei si asta va ajuta foarte mult. Atentia in anul ce vine trebuie sa fie distributa pe toate planurile ca sa nu va surprinda nimic.

Relatiile de parteneriat pot avea foarte multe sincope si va alegeti de multe ori cu dezamagiri daca obisnuiti sa puneti suflet in tot ce faceti. Relatia cu parterul de viata este ceva mai stransa, mai inchegata, asa ca va puteti gandi serios sa faceti un copil. Sanatatea are unele probleme pe latura articulara sau digestiva, rezolvati-le repede. Banii vin din relatiile pe care le aveti cu rudele: frati sau surori.

Cele mai citite

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme...

Accesorii pentru vestiare metalice de care pur și simplu o să te îndrăgostești

Accesorizarea conformă a vestiarului metalic poate salva bugetul și spațiul de depozitare. Vrei să afli cum? Sunt multe aspecte de luat în calcul în momentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă