11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscop VĂRSĂTOR martie 2016: cariera şi prieteniile sunt preocupările tale principale în...

Horoscop VĂRSĂTOR martie 2016: cariera şi prieteniile sunt preocupările tale principale în această lună

Multe planete vor migra în casa finanţelor, ceea ce înseamnă că vei avea o mulţime de gânduri și discuții pe tema banilor luna asta. Este neobişnuit pentru un semn zodiacal ca al tău, care nu este deloc materialist. Cu toate acestea, munca va fi luna aceasta pentru tine prima preocupare, aşa că ai putea primi o recompensă financiară sau o ofertă de muncă cu un salariu mai bun, sau ai putea câştiga un concurs, de exemplu. Este sigur că îţi va ieşi în cale o nouă sursă de venit.

Printre planetele care vor vizita casa a 2-a, a veniturilor, se va afla şi Neptun, ceea ce sugerează că o creaţie artistică pe care ai terminat-o de curând ar putea impresiona criticii şi s-ar putea dovedi sursa care-ţi va aduce o mare sumă de bani. Prietenoasa eclipsă solară din 8 martie va accelera evenimentele şi se pare că vei renunţa la o sursă de venit pentru una mai profitabilă. Saturn va fi prost poziţionat faţă de eclipsă, aşa că dacă-ţi iei un job nou sau începi un proiect nou, se pare că va fi nevoie să renunţi la timpul liber pentru aproape şase luni – va fi nevoie să te concentrezi foarte tare pe noile sarcini. Saturn va fi în conflict cu Neptun, dar asta nu este neapărat ceva rău. Dacă cineva îţi va cere bani, Saturn te va ţine cu picioarele pe pământ, iar Neptun îţi va înflăcăra spiritul şi creativitatea.

Notează cu o stea aurie data de 16 martie. Eşti pe cale să primeşti veşti extraordinare despre veniturile tale, pentru că Jupiter, planeta norocului, va ajunge la puternicului Pluto. Acesta este un aspect excelent, foarte rar, aşa că ia în serios orice ofertă pe care o primeşti în jurul acestei date. Programează întâlniri şi semnează documente în această zi magică.

Mai târziu, la momentul producerii celei de-a doua eclipse, cea de lună plină din 23 martie, s-ar putea să călătoreşti. Profită de ocazie, indiferent dacă pleci în vacanţă sau în delegaţie. Un prieten te va ajuta în legătură cu această călătorie, chiar dacă este una de serviciu. Dacă nu pleci nicăieri, atunci prietenul respectiv îţi va face cunoştinţă cu o persoană din conducere care are sediul peste hotare, iar dacă te vei implica în proiectul propus vei fi uimit cât de repede şi mult se va dezvolta.

Marte va intra în sectorul prieteniei pe 5 martie şi va rămâne acolo până în 26 septembrie. Asta înseamnă că mintea-ţi va sta destul de mult la prietenie în acest an. Marte, planeta energiei, urmăreşte ca toate eforturile să aibă succes, indiferent dacă este vorba despre o relaţie nouă sau despre lansarea unui produs sau a unui serviciu. Marte va fi retrograd, aşa că vei avea sentimente contrarii legate de o anumită prietenie, uneori o vei dori, iar alteori nu. Asta va dura până prin octombrie, sau chiar decembrie şi abia atunci vei vei hotărî ce simţi despre această persoană.

În ceea ce priveşte iubirea şi distracţia, vei avea parte de ele cel mai mult între 1 şi 11 martie. Aceeaşi perioadă este bună şi pentru cumpărături. Nu o rata – vei găsi multe metode de a-ţi schimba aspectul. 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă