23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

HOROSCOP PEŞTI IULIE. De la începutul anului, ai tot făcut progrese uimitoare în carieră, iar acest trend va continua. Dar în primele trei săptămâni din iulie, trei planete strălucesc în sectorul dragostei, aşa că vei avea norocul să te smulgi de la birou şi să te dedici complet iubirii şi distracţiei.

Luna această începe într-o notă grozavă: pe 4 iulie apare luna nouă şi anturajul ei de planete spectaculoase, între care Soarele, Venus şi Mercur. Viaţa amoroasă poate înflori în zilele de după această lună plină. Ai cu siguranţă o foarte frumoasă chartă pentru dragoste, cea mai bună din acest an. Jupiter va fi în unghi ideal cu luna nouă, aducând posibilitatea unei uimitoare poveşte de dragoste.

Toată luna, Marte va orbita un semn de apă, Scorpion, un semn deosebit de compatibil cu tine, şi va lumina sectorul călătoriilor la distanţă. Ţi-ai putea lua o vacanţă pe 6 iulie sau în zilele din jurul acestei date. Vor fi nişte momente încântătoare, pentru că Venus şi iubitul ei Marte vor fi în sincron perfect.

Două zile mai târziu, ţi se întrevăd din nou călătorii, pe 8 iulie, când vei putea primi un mesaj tandru prin sms sau email sau poate chiar printr-o scrisoare de modă veche. Ai putea decide să pleci vineri seara împreună cu jumătatea ta, iar cum Mercur şi Jupiter colaborează pentru a strecura distracţia, locul în care mergi va fi cu siguranţă special.

Aspectele favorabile iubirii vor continua, iar în cel mai bun weekend din iulie, 9-10, Soarele, care încă mai încălzeşte casa iubirii adevărate din charta ta, se va apropia de Jupiter, planeta norocului, în casa căsătoriei. Acest weekend va fi fantastic – poate chiar cel mai bun din an – pentru logodnă sau nuntă. Dacă nu eşti gata pentru pasul cel mare, în acest weekend poţi face doar o promisiune iubitei tale şi să ai încredere că promisiunea va rezista în timp.

Luna plină din 19 iulie va lumina casa prieteniilor. Dacă ai avut ceva probleme cu un prieten, acum e momentul să vă împăcaţi şi să găsiţi metode de a deveni şi mai apropiaţi. Sau, dacă toate prieteniile tale sunt în regulă, poate că nu vei avea nici o problemă. În schimb, probabil că vei avea un eveniment social, poate o nuntă, la care trebuie să mergi în cele patru zile dinainte sau de după 19 iulie. Marte va fi frumos orientat spre această lună plină, aşa că s-ar putea să călătoreşti pentru a ajunge la eveniment. Jupiter va fi prin zonă pentru a înveseli atmosfera şi a face evenimentul aproape magic. Uranus va fi ticălos, aşa că va trebui să fii atent la ceva legat de finanţe. Dacă prietenul de care vorbeam este un prieten drag, vor merita toate cheltuielile. Ar putea fi vorba despre un eveniment unic în viaţă.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...

FOTO. Nicușor Dan plantează copaci în campanie, dar lasă iarba înaltă de peste un metru, în centrul Capitalei. Ciucu îi calcă pe urme primarului...

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vrea să arate, în campania electorală, că este preocupat de spațiile verzi, filmându-se plantând copaci, în timp ce...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă