18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie TAUR. Momente romantice şi oportunităţi în plan profesional

HOROSCOP noiembrie TAUR. Momente romantice şi oportunităţi în plan profesional

În prima parte a lunii noiembrie, te concentrezi pe relaţia cu persoana iubită şi petreci momente romantice alături de ea, iar în a doua parte a lunii, apar multe oportunităţi excelente în plan profesional.

În 10 noiembrie, tu şi partenerul(a) faceţi o escapadă romantică, într-o destinaţie de vis sau, dacă ai copii, organizezi un eveniment de neuitat pentru ei.

În jurul zilei de 11 noiembrie, faci un parteneriat de succes, îţi faci planuri de nuntă sau, dacă eşti singur(ă), începi o relaţie.

În 13 noiembrie, faci o promisiune importantă sau semnezi un contract.

Din a treia săptămână a lunii, încep să apară oportunităţi de avansare în plan profesional. Analizează-le în detaliu înainte să iei o decizie.

În ultima săptămână a lunii noiembrie, începi să îţi construieşti o nouă strategie în plan financiar, astfel încât să economiseşti cât mai mult pentru sărbători. De asemenea, te gândeşti la ce cadouri le vei face celor dragi.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă