29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă...

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

HOROSCOP FECIOARĂ IULIE. Se pare că pentru tine urmează o lună uşoară, cu multe activităţi sociale. Luna nouă din 4 iulie stabileşte un nou punct de pornire, pentru că va lumina casa prieteniilor din charta ta, a distracţiei şi evenimentelor. Luna nouă va fi acompaniată de Soare şi de alte două planete,Mercur – guvernatorul tău – şi Venus, pentru a se asigura că nu ratezi magnificele oportunităţi, care se vor ivi, de a te smulge de la birou şi de a-ţi face bagajele. 

Toate aceste corpuri cereşti se vor afla în Rac, un semn de apă care se potriveşte perfect cu al tău. Neptun (care aduce inspiraţie) şi Jupiter (aducător de lux şi fericire) te vor susţine în alte zone ale chartei tale. Dacă eşti într-un cuplu consacrat, partenerul tău va dori să se alăture distracţiei, pentru că este clar că ai programat un eveniment magic cu prietenii. În general, eşti foarte dedicat muncii şi eşti mereu preocupat să realizezi cu bine proiectele, dar în această lună, poţi întoarce liniştit spatele carierei şi grijilor şi să alegi relaxarea, pentru că nu vei pierde nimic important.

Weekendul din 9-10 iulie va fi memorabil, pentru că Soarele, care se află în în sectorul evenimentelor, speranţelor şi dorinţelor din charta ta, se va apropia de Jupiter, aflat acum în Fecioară. S-ar putea chiar să te îndrăgosteşti în acest weekend, pentru că Pluto, aflat în casa iubirii adevărate, va trimite şi el raze spre Jupiter. Se pare că ai unele planuri pentru locul în care trăieşti. Dacă aşa stau lucrurile, în acest weekend ai putea găsi spaţiul ideal de închiriat sau cumpărat. Dacă ai nevoie să vinzi, tot atunci vei găsi cumpărătorul perfect.

Din 19 iulie, când va fi lună plină în Capricorn, vei avea ochi pentru o singură persoană – cea pe care o iubeşti. Acum e momentul să-ţi iei un angajament serios sau chiar să decideţi că vreţi să aveţi în curând un copil. Va fi o perioadă perfectă pentru a concepe. Dacă vrei să faci excursii scurte, rapide, tot atunci e indicat să pleci.

Dacă te-ai pregătit de vacanţă, între 1 şi 10 iulie este perioada perfectă pentru a pleca undeva la distanţă, într-un loc plăcut aproape de o apă. Pe 6 iulie, Venus şi Marte interacţionează într-un mod ultra sexi, aprinzând o mulţime de scântei. Pe 8 iulie, guvernatorul tău, Mercur, se va întâlni cu Jupiter, asigurându-se că vei adora locurile pe care le vei vizita. Pe 10 iulie, Soarele va fi în unghi ideal cu Jupiter, iar călătoria ta se va dovedi memorabilă şi poate chiar romantică.

Ziua de aur din această lună este pentru tine 8 iulie, când un email sau un telefon te vor încânta atât de tare încât vei dori să dai vestea chiar şi străinilor de pe stradă. O altă dată importantă va fi 26 iulie, când ar trebui să primeşti veşti bruşte despre o extraordinară descoperire profesională, o oportunitate care vine din senin. Te va lăsa fără respiraţie.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

CEDO obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro unei femei transgen

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a aprobat o decizie care obligă statul român să plătească despăgubiri de 7500 de euro, plus cheltuieli de...

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...
Ultima oră
Pe aceeași temă