30.5 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialHCM a pierdut pe terenul liderului

HCM a pierdut pe terenul liderului

HCM Constanţa a fost învinsă de formaţia maghiară MKB Veszprem KC
cu scorul de 31-21 (14-11), sâmbătă seară, în deplasare,
într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Veszprem s-a impus fără probleme în faţa campioanei României, care a avut totuşi un început bun de meci, conducând cu 2-0 (min. 6), 3-2 (min. 9) şi 4-3 (10).

HCM a avut o perioadă foarte slabă apoi, marcând doar un gol timp de aproape 10 minute, scorul devenind 11-5 pentru gazde, în min. 20. Finalul primei reprize a fost mai bun pentru constănţeni, care s-au apropiat la doar trei goluri, 14-11.

HCM a început modest repriza a doua şi a încasat patru goluri la rând (18-11, min. 35). Scorul a ajuns la 22-12 (min. 39), iar diferenţa s-a menţinut aşa până la final, cu mici oscilaţii, Veszprem câştigând cu 31-21. Alex Şimicu a primit cartonaş roşu în min. 46.

Cel mai prolific marcator al echipei de pe litoral a fost coordonatorul de joc, Cutura, marcator a patru goluri. Acesta a fost urmat de spaniolii Humet şi Val, care au punctat fiecare de câte trei ori.

În primele şapte meciuri din grupă, campioana României a obţinut două victorii, 22-17 cu Celje şi 28-23 cu IK Savehof, iar în rest eşecuri pe linie: 31-35 cu IK Savehof, 27-37 cu MKB Veszprem, 14-35 cu THW Kiel, 23-28 şi 24-25 cu Atletico Madrid. Cu Celje va juca echipa de la malul mării şi în etapa următoare.

HCM merge în Slovenia, unde are nevoie de un succes pentru a fi sigură de calificarea în faza următoare a întrecerii în care participă pentru a şaptea oară. Celje se laudă însă cu un succes în faţa supercampioanei THW Kiel, reuşită consemnată pe propriul teren. Acest lucru anunţă faptul că HCM nu va avea deloc un meci uşor în Slovenia.

 
Cele mai citite

Cristi Manea (26 de ani) este noul jucător al Rapidului

Rapid București a finalizat al treilea transfer al verii prin achiziționarea fundașului lateral Cristian Manea, unul dintre cei mai buni jucători din această poziție...

Cristi Manea (26 de ani) este noul jucător al Rapidului

Rapid București a finalizat al treilea transfer al verii prin achiziționarea fundașului lateral Cristian Manea, unul dintre cei mai buni jucători din această poziție...

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri

Mai multe trenuri înregistrează astăzi întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate şi la...
Ultima oră
Pe aceeași temă