11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHalep visează la o medalie olimpică

Halep visează la o medalie olimpică

Simona Halep, numărul doi mondial, visează la cucerirea unei medalii olimpice pentru România, la ediţia de peste doi ani a Jocurilor Olimpice, eveniment care se va desfăşura la Rio de Janeiro.

"Dacă aduci o medalie României la Olimpiadă înseamnă mult mai mult decât ce fac eu, dar sportul meu este individual şi e greu să te pregăteşti doar pentru Jocurile Olimpice. Noi avem săptămânal câte un turneu. Dar eu voi face tot posibilul şi sper să aduc o medalie României, deşi nu va fi uşor. Sper să rămână şi rezultatele mele în istoria tării noastre şi să îşi aducă aminte şi de mine celelalte generaţii. Mai sunt doi ani până la Rio, e o perioadă lungă, nu ştiu cum mă voi prezenta fizic atunci, însă dacă voi fi sănătoasă voi juca", a spus Halep.

În altă ordine de idei, întrebată despre logodna fratelui ei, Nicolae, Simona Halep a afirmat că a fost un moment fericit şi a adăugat că la rândul ei îşi doreşte o familie şi trei copii. "A fost logodna fratelui meu, a fost un moment fericit în familia noastră. Le doresc să fie fericiţi şi să aibe mulţi copii, pentru că mie îmi plac copiii. Şi eu îmi doresc să am o familie frumoasă, trei copii îmi doresc, dar vom vedea ce îmi rezervă viitorul", a menţionat jucătoarea, potrivit Mediafax.

Simona Halep a participat, azi, la un eveniment organizat la Stejarii Country Club unde a schimbat câteva mingi cu un grup de copii, iar la final le-a acordat autografe.

 

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă