17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialHalep merge mai departe: cap de serie la New Haven

Halep merge mai departe: cap de serie la New Haven

Simona Halep continuă turul Americii cu următorul turneu de tenis, cel de categorie Premier de la New Haven, care debutează pe 18 august. Ghinionistă din nou în fața Mariei Șarapova, în sferturile Cincinnati, Halep trebuie să-și apere, săptămâna aceasta, titlul câștigat anul trecut la New Haven.

Halep începe noul turneu într-o notă optimistă, după ce a luat partea bună a lucrurilor din cel de-al cincilea eșec, înregistrat săptămâna trecută, în fața Mariei Șarapova, cum ar fi experiența cumulată. Principala favorită și a doua jucătoare a lumii, Simona Halep va intra în competiție la New Haven direct în turul al doilea, urmând să joace marți sau miercuri împotriva câștigătoarei dintre Maria Rybarikova (Slovacia, 56 WTA) și o tenismană venită din calificări. Singurele jucătoare din top 10 mondial care iau parte la acest turneu sunt Petra Kvitova (4 WTA) și Eugenie Bouchard (8 WTA).

Halep are de apărat 470 puncte în acest turneu, ea învingând-o în finală, anul trecut, pe cehoaica Petra Kvitova, cu scorul de 6-2, 6-2. În ultimii ani turneul a fost câștigat de doar 3 jucătoare: Halep (2013), Kvitova (2012) și Caroline Wozniacki, actual număr 12 WTA (2011, 2010, 2009, 2008).

Turneul de tenis de la New Haven, de categorie Premier, inferior celui de la Cincinnati, este dotat cu premii totale în valoare de 710.000 dolari. New Haven este ultimul turneu de dinainte de US Open, care debutează pe 25 august.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă