17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialGrav incident la Londra. Un bărbat a fost împins intenționat sub un...

Grav incident la Londra. Un bărbat a fost împins intenționat sub un tren de metrou

Un bărbat a fost rănit grav, miercuri, după ce a fost împins intenționat sub un tren de metrou din Londra, informează The Independent, citat de Mediafax.

Zona a fost evacuată de poliţia britanică, iar traficul a fost întrerupt temporar pe anumite artere de metrou.

Potrivit poliţiei britanice a transportului (BTP), incidentul a avut loc în staţia de metrou Kentish Town din zona centrală a Londrei, în jurul orei 11.45 (13.45 – ora României).

“Bărbatul a suferit răni grave şi este tratat de paramedicii de la Serviciul de Ambulanţă din Londra”, precizează BTP pe site-ul instituţiei.

Mai multe persoane care au asistat la incident au declarat autorităţilor şi pe reţelele de socializare că bărbatul a fost împins deliberat spre un tren de metrou în staţia Kentish Town.

“Mi-e rău. Cineva a fost împins sub un tren în staţia de metrou Kentish Town. Vă rog, staţi cu toţii în siguranţă”, a scris Verity Slattery, un martor, pe contul de Twitter.

Un alt utilizator de Twitter, Mel Mescalita, care se afla în tren când a avut loc incidentul, a declarat: “O persoană a fost împinsă sub trenul nostru de metrou în Kentish Town”.

Poliţia britanică a transportului a declarat, pe site-ul instituţiei, că a primit sesizări de la martori potrivit cărora bărbatul a fost împins în mod deliberat.

“Investigăm incidentul şi solicităm martorilor care au asistat la incident să ne ofere informaţii”, a precizat BTP.

Întreruperi de trafic în reţeaua de metrou din Londra au fost cauzate de incident.

Potrivit unui utilizator de Twitter, cinci maşini de poliţie, de pompieri şi ambulanţe au sosit în afara staţiei de metrou Kentish Town, iar traficul pe magistrala nordică a fost întrerupt.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă