18.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialGrav accident cu victime lângă Vama Borş. VIDEO

Grav accident cu victime lângă Vama Borş. VIDEO

Două autoturisme s-au izbit frontal, iar în urma impactului ambii şoferi au murit. Unul dintre ei, poliţist de frontieră, se întorcea acasă de la serviciu, scrie realitatea.net.

Rudele au venit imediat la locul accidentului.

“Ce să se întâmple? La 36 de ani…Are o fetiţă şi-l aştepta acasă, să vină după ea”, a declarat cumnata poliţistului de frontieră.

Medicii spun că rănile celor doi au fost atât de grave că nu i-au mai putut salva.

“La sosire, ambele victime erau în stop cardio-respirator, una dintre ele cu leziuni absolut înfiorătoare. Nici nu s-a intentat resuscitarea”, a declarat Hadrian Borcea, medic SMURD.

Martorii spun că poliţistul de frontieră circula regulamentar şi că şoferul care venea pe contrasens a intrat în el, în plin.

“A fost o tamponare frontală foarte violentă între cele două autoturisme. Din declaraţiile primilor martori de aici de la faţa locului rezultă că autoturismul de culoare deschisă ar fi depăşit o coloană de maşini pe contrasens”, a declarat Dorin Sava, şeful Poliţiei Rutiere Bihor.

Din cauza accidentului, traficul la intrarea în ţară a fost deviat prin localitatea Borş, timp de aproximativ două ore.

Cele mai citite

România a aderat la Proiectul European pentru Infrastructura de Date Genomice

România este parte a Proiectului European pentru Infrastructura de Date Genomice (GDI), o etapă importantă în consolidarea capacităților țării noastre în cercetarea genomică și...

Deficitul bugetar a ajuns la 3,24% din PIB după primele patru luni din 2024

Deficitul bugetar a urcat la 3,24% din Produsul Intern Brut (PIB) după primele patru luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 57,29 miliarde...

Sandale pentru copii – o soluție confortabilă și elegantă pentru vară

Sandalele sunt foarte recomandate pentru copii în sezonul cald, datorită numeroaselor avantaje pe care acestea le oferă atât în ceea ce privește confortul,...
Ultima oră
Pe aceeași temă