20.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialGM recheamă în service 198.000 de autovehicule Hummer, din cauza unor probleme...

GM recheamă în service 198.000 de autovehicule Hummer, din cauza unor probleme la capotă

Constructorul auto american General Motors va rechema în service câteva zeci de mii autovehicule de teren Hummer, din cauza unor probleme la caroserie, relatează msnbc.com, potrivit NewsIn.

Măsura vizează 198.000 de maşini Hummer, model H3 şi H3T, fabricate între 2006 şi 2010, din care 162.129 au fost vândute în Statele Unite, conform documentelor făcute publice de GM şi agenţia de securitate rutieră americană (NHTSA).

Cauza rechemării este o posibilă defecţiune la una dintre componentele capotei, care se poate desprinde parţial sau chiar în întregime în timp ce vehiculul este în mişcare, a spus miercuri constructorul american.

”În special în cazul acestor modele, piesele componente ale grilajului de aerisire se pot crăpa, iar dacă această problemă nu este rezolvată, celelalte piese se pot rupe la rândul lor, ceea ce poate duce la desprinderea întregului grilaj al maşinii”, a spus Nick Richards, purtătorul de cuvânt al GM pentru Hummer.

General Motors ia în considerare renunţarea la brandul Hummer după o încercare nereuşită de vânzare către o firmă din China, la începutul acestui an.

Cele mai citite

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit cu generalul Petraeus, fost director al CIA

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, fost ministru al Apărării, s-a întâlnit cu David Petraeus, fost director al CIA. Întâlnirea a avut loc la București, la sediul...
Ultima oră
Pe aceeași temă