0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialGM recheamă în service 198.000 de autovehicule Hummer, din cauza unor probleme...

GM recheamă în service 198.000 de autovehicule Hummer, din cauza unor probleme la capotă

Constructorul auto american General Motors va rechema în service câteva zeci de mii autovehicule de teren Hummer, din cauza unor probleme la caroserie, relatează msnbc.com, potrivit NewsIn.

Măsura vizează 198.000 de maşini Hummer, model H3 şi H3T, fabricate între 2006 şi 2010, din care 162.129 au fost vândute în Statele Unite, conform documentelor făcute publice de GM şi agenţia de securitate rutieră americană (NHTSA).

Cauza rechemării este o posibilă defecţiune la una dintre componentele capotei, care se poate desprinde parţial sau chiar în întregime în timp ce vehiculul este în mişcare, a spus miercuri constructorul american.

”În special în cazul acestor modele, piesele componente ale grilajului de aerisire se pot crăpa, iar dacă această problemă nu este rezolvată, celelalte piese se pot rupe la rândul lor, ceea ce poate duce la desprinderea întregului grilaj al maşinii”, a spus Nick Richards, purtătorul de cuvânt al GM pentru Hummer.

General Motors ia în considerare renunţarea la brandul Hummer după o încercare nereuşită de vânzare către o firmă din China, la începutul acestui an.

Cele mai citite

Armenia se plânge că forțele azere au deschis focul asupra unei poziții armene

Ministerul Apărării din Armenia a declarat într-un comunicat că forţele azere au deschis focul luni asupra unei poziţii armene din Bardzruni, în apropiere de...

Ciucă vrea ca liberalii să rămână în Guvern pentru a nu provoca o criză

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că liberalii vor rămâne în Guvern, deoarece nu-şi permit să provoace o criză, în condiţiile în care,...
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...
Ultima oră
Pe aceeași temă