22 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialGigi Becali face duş cu gardienii. Vezi de ce a fost pus...

Gigi Becali face duş cu gardienii. Vezi de ce a fost pus sub pază latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a ajuns să facă duş doar însoţit de un gardian, după ce unul dintre deţinuţi a încercat să-l filmeze cu o cameră ascunsă, informează B1TV.

Dincolo de gratii, patronul Stelei a trecut la munca de jos – dă cu mătura şi spală geamuri. Gigi Becali a fost foarte aproape să devină victima altor deţinuţi ai penitenciarului Jilava. Jurnaliştii de la Libertatea au aflat din interiorul anturajului patronului Stelei că sume între 1000 şi 5000 de euro le-ar fi fost propuse unor membri ai familiilor celor închişi la Jilava. Banii erau daţi în schimbul unor fotografii sau filmuleţe cu latifundiarul din Pipera.

Iar extrem de aproape de acest lucru a fost un deţinut, care, dotat cu o cameră ascunsă într-un pix, a fost surprins de un gardian în timp ce se străduia să-l filmeze pe Becali la duş. Deţinutul nu a reuşit să-şi atingă scopul, însă conducerea penitenciarului Jilava a luat măsuri.

Imediat s-au aprobat măsuri de protecţie suplimentare pentru Gigi Becali. Astfel, acesta este păzit non-stop de gardieni, care fac cu schimbul. Omul de afaceri este însoţit, chiar şi până în dreptul uşii locului unde face duş, pentru ca nimeni altcineva să mai poată intra acolo.

Becali are după gratii preocupări religioase. Celula pe care o împarte cu un coleg a fost toată transformată într-un altar. Colegul lui Becali nu s-a supărat şi chiar respectă cu sfinţenie momentele de rugăciune ale patronului Stelei. Şi asta nu este tot. Latifundiarul din Pipera nu a avut nicio problemă să treacă la munca de jos, în speranţa reducerii din pedeapsa de 3 ani şi şase luni de închisoare.

Gigi Becali a cerut la Jilava fie lăsat să lucreze în atelierul de încălţăminte, unde se cos pantofi şi bocanci pentru firmele care au contracte cu închisoarea. Până va afla dacă cererea sa va fi sau nu aprobată, Becali nu stă degeaba. El dă cu mătura prin curtea penitenciarului şi spală geamuri.

Cele mai citite

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...

Ministerul de Externe confirmă că două fete decedate în inundațiile din Italia sunt cetățeni români. A treia persoană încă este căutată

Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat că două fete care au murit în inundațiile din Italia erau cetățeni români. Confirmarea din partea MAE a...
Ultima oră
Pe aceeași temă