25.9 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăMediuSe construiește Centura Verde București - Ilfov. Premierul Ciolacu asistă la semnarea...

Se construiește Centura Verde București – Ilfov. Premierul Ciolacu asistă la semnarea Memorandumului

În cinstea Zilei Mondiale a Mediului, în România se semnează un Memorandum pentru crearea Centurii Verzi București-Ilfov.

Ziua Mondială a Mediului se serbătorește în data de 5 iunie. Memorandumul va fi semnat în după-amiaza de 3 iunie 2024, în prezența premierului Marcel Ciolacu.

Potrivit unui comunicat transmis de Guvernul României, semnarea Memorandumului va avea loc în Pădurea Balotești.

Ziua Mondială a Mediului se sărbătorește începând cu anul 1972, conform unei decizii a ONU.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă