25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialGEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de acționare ...

GEZE Powerturn: cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante

GEZE România aduce pe piața locală cel mai puternic sistem de acționare pentru uşi batante, GEZE Powerturn. Prezentat ca un exemplu de design universal, produs ȋn Germania, sistemul reprezintă o soluție multifuncțională, sigură şi fiabilă, fiind potrivit inclusiv pentru ușile mari și grele. Funcția sa unică, Smart swing, facilitează utilizarea manuală a uşilor, fără efort, indiferent de mărimea sau greutatea acestora.

“Lansarea sistemului Powerturn la târgul BAU din Munchen, în ianuarie anul acesta, ne-a oferit oportunitatea de a aduce în România un produs inovator, cu performanțe ridicate, montaj flexibil, fiabilitate optimă și un design personalizat pentru fațade impresionante. Piața locală l-a primit cu mare interes întrucât deja l-am implementat în mai multe proiecte, printre care: Techno Stamp Bacău, OMV Petrobrazi, Hotel Caro Bucureşti, Fabrica Webasto Arad, Clinici medicale private din Oradea şi Craiova”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Designul discret și înălțimea redusă, de doar 7 cm, oferă sistemului Powerturn libertate fără limite în ceea ce privește soluțiile personalizate pentru clădiri, fără să neglijeze cerințele stricte de siguranță și confort. Sistemul de la GEZE se integrează perfect într-o gamă largă de sisteme, de la soluții pentru ventilație și evacuarea fumului până la soluții complexe de securitate și de blocare. Astfel, indiferent că este utilizat în combinație cu o unitate de control a ușii, folosită pentru monitorizarea căilor de evacuare sau ca parte a unui sistem de zăvorâre a ușii, Powerturn este mai mult decât o unitate specializată puternică, este un adevărat coechipier.

Powerturn acționează fără efort ușile cu unul sau două canate și cu greutate de până la 300 kg, iar acestea pot fi deschise cu ușurință, chiar și în condiții nefavorabile. În plus, modelul Powerturn F/R dispune și de un senzor de fum integrat. Pe lângă siguranța și confortul asigurat clădirilor, sistemul de acționare pentru uși batante respectă cerințele de integrare și drepturile oricărei persoane de a se putea mișca liber, fiind accesibile inclusiv copiilor sau persoanelor cu probleme locomotorii.

Noua funcție Smart swing facilitează utilizarea manuală a ușii datorită funcționării unice a sistemului de înmagazinare a energiei. Arcul care asigură închiderea în siguranță a acționării în caz de incendiu este pretensionat și menținut în această poziție, ceea ce permite oricui să deschidă cu ușurință ușile mari și grele. De asemenea, funcția Smart swing reduce costurile de energie, atât în modul “deschis permanent”, cât și în timpul funcționării obișnuite.

Libertatea de instalare reprezintă un alt avantaj important al sistemului, acesta fiind recunoscut pentru montajul flexibil și simplificat. Powerturn permite diferite tipuri de montaj, pe toc sau pe canatul de ușă, cu braț articulat sau cu șină de rulare, toate cu ajutorul unei singure acționări. Astfel, sistemul inteligent de montaj GEZE reduce efortul de depozitare și simplifică procesul de instalare pentru montatori.

Printre proiectele importante desfăşurate anul acesta se regăseşte şi furnizarea a zece uşi echipate cu sistemul Powerturn pentru noul sediul Technostamp Bacau. Compania multinațională de origine italiană s-a bazat pe calitatea şi performanța produselor Geze şi a ales siguranța şi confortul oferite de sistemul de acționare pentru uşi batante, atât pentru accesul interior, cât şi exterior.

GEZE Powerturn respectă toate standardele de siguranță și dispune de declarație de mediu – Environmental Product Declaration (EPD).

Cele mai citite

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...

Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia

Compania aeriană Air France anunță zboruri noi către Brazilia, Maldive și Suedia, precum și prelungirea zborurilor între Europa și SUA. În sezonul de iarnă 2024-2025...

Descoperă aromele delicioase ale bucătăriei: Rețete senzaționale cu Pui și Creveți pentru când ai nevoie de ceva ușor

Bucătăria este un loc magic în care se întâlnesc aromele, texturile și gusturile pentru a crea experiențe culinare de neuitat. Două ingrediente versatile și...
Ultima oră
Pe aceeași temă