15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialGafă la o universitate prestigioasă din SUA

Gafă la o universitate prestigioasă din SUA

Universitatea americană Carnegie Mellon a fost nevoită să îşi ceară scuze după ce 800 de candidați la programul IT au fost informaţi că au fost acceptaţi, deși, în realitate, fuseseră respinși, relatează AFP, citat de Hotnews. 

Carnegie Mellon din Pittsburgh, Pennsylvania, a pus această gafă pe seama unei "greșeli grave în procesul de trimitere de scrisori pentru cei admiși".  
  
Mesajul trimis viitorilor studenţi îi felicita pentru reuşita de a fi admişi în acest program  

"Voi faceți parte dintr-o minoritate, mai puțin de 9% din peste 1200 de candidați potențiali. Suntem convinși că această este cea mai bună școală pentru ține. Bun venit la Carnegie Mellon", se arată în mesajul trimis studenților "admiși".  
  
 Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, Universitatea a anunțat candidații respinși că nu sunt admiși la masterul în informatică.  
  
 "Ne cerem scuze pentru neînțelegerea care a avut loc mai devreme și ne pare rău pentru orice confuzie sau neplăcere cauzate", scria în mailul trimis ulterior de către Universitate.  
  
Universitatea a asigurat viitorii candidați că "va revizui modul în care se desfășoară trimiterea scrisorilor de admitere pentru a se asigură că o asemenea eroare nu se va mai repetă".  
  
 Carnegie Mellon se află, alături de Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT) și Universitatea Stanford din California, în topul celor mai bune școli în domeniul IT.  
  
 Studenții însă nu au ezitat să reacționeze pe rețelele de socializare la gafa universității.  
  
 "Am fost admis în această dimineață, apoi respins câteva ore mai târziu. Complet inacceptabil", a scris un candidat.  
  
 "A fost într-adevăr o experiență incomparabila și de neprețuit. Cum aș putea să va mulțumesc vreodată?", a scris un alt utilizator. 
  

Cele mai citite

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Olympiakos Pireu, în prima finală europeană din istorie! Grecii au învins-o pe Aston Villa în dublă manșă

Olympiakos Pireu s-a calificat în finala Europa Conference League, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața englezilor de la Aston Villa,...
Ultima oră
Pe aceeași temă