17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialFOTOGRAFIA ZILEI Putin şi Merkel testează NOUL Volkswagen XL1. Vezi ce SURPRIZĂ...

FOTOGRAFIA ZILEI Putin şi Merkel testează NOUL Volkswagen XL1. Vezi ce SURPRIZĂ a avut Putin!

Angela Merkel şi Vladimir Putin au făcut o vizită salonului Hannover Messe Industrie 2013, acolo unde preşedintele Rusiei a fost invitat special. Cei doi capi de stat au avut p întrevedere cu CEO-ul Volkswagen AG, Martin Winterkorn, chiar la standul producătorului german.

Putin şi Merkel au avut discuţii cu Winterkorn, unul din liderii industriei auto, despre activitatea pe care Volkswagen o desfăşoară în Rusia, o piaţă cu o potenţial din ce în ce mai ridicat pentru producătorii germani. Cei trei sunt surprinşi într-o fotografie testând unul dintre cele mai inovatoare modele Volkswagen, hibridul XL1, maşina care consumă doar 1 litru/100 km.

“Cu ajutorul Polo Global am dezvoltat un autoturism special adresat pieţei din Rusia, modelul fiind adaptat cerinţelor pieţei locale. Volkswagen îşi extinde continuu operaţiunile pe această piaţă. Cu noua noastră fabrică din Kaluga, Volkswagen Group va rămâne un puternic motor al pieţei auto din Rusia”, a spus Winterkorn. Însă ceea ce l-a interesat pe Putin cel mai mult, conform unui anunţ oficial al producătorului german, a fost pregătirea profesională a tinerilor angajaţilor ruşi.

Vezi şi FOTO Noul Maserati Ghibli, o PREMIERĂ în gama producătorului de lux. Italienii îşi ascut armele!

Activistele FEMEN l-au “asaltat” din nou pe Putin

Putin a avut parte de o surpriză în cadrul salonului din Hanovra. Cu puţin timp înainte de a intra în modelul XL1 trei activiste din gruparea FEMEN au afişat mesaje împotriva politicilor sale. Activistele s-au dezbrăcat, după cum procedează de obicei, lăsând să se vadă mesaje ca “Fucking Dictator” sau “Partners in Crime”.

Putin a încercat să ignore evenimentul, cu toate că la conferinţa de presă a făcut câteva referiri la manifestul FEMEN. Putin a declarat că i-a plăcut evenimentul şi că nu vede nimic îngrozitor într-un protest. “Este mai abine să fii îmbrăcat dacă vrei să aduci în discuţie chestiuni politice”, a spus Putin.

Hannover Messe este un salon internaţional dedicat industriei din întreaga lume, ediţia 2013 având astăzi deschiderea oficială. 

Vezi şi FOTO Noul Ford Transit Courier, al patrulea membru al familiei Transit

Cele mai citite

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...

Președintele UEFA, Aleksander Čeferin, susține campania pan-europeană pentru drepturile reproductive

Slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA, a devenit cel mai recent lider important care susține campania pan-europeană pro-alegere, luptând pentru drepturile reproductive în Europa, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă