22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO & VIDEO. INCENDIU PUTERNIC într-un bloc din CONFORT CITY. Prefectul de...

FOTO & VIDEO. INCENDIU PUTERNIC într-un bloc din CONFORT CITY. Prefectul de Ilfov: Complexul NU are autorizaţie din partea ISU

UPDATE Locatarii sunt disperaţi şi spun că le este frică să mai stea în casele lor. Cei mai mulţi dintre au rămas fără bunuri. “Este compromis tot blocul! Nu se poate intra pe casa scării. A intrat un pompier şi a căzut din picioare din cauză că nu putea să respire. Astea nu mai sunt casă de locuit. O să mergem la Rin”, au spus oamenii. Vezi detalii AICI.

 

UPDATE Un pompier intoxicat cu fum a fost dus la spital, potrivit Realitatea TV.

UPDATE Reprezentanul dezvoltatorului imobiliar al complexului rezidenţial Confort City a declarat că se va discuta despre posibile despăgubiri acordare proprietarilor apartamentelor afectate de incendiu după stabilirea cauzelor incidentului. Vezi detalii AICI.

UPDATE Ministrul Administraţiei, Radu Stroe, a ajuns la locul incendiului.

 

UPDATE Incendiul izbucnit la mansarda unui bloc dintr-un ansamblu rezidenţial aflat în sectorul 3 s-a extins la câteva apartamente de la etaje inferioare, în urma căderii unor bucăţi din acoperiş, iar mai multe persoane au cerut ajutor medical, după ce au inhalat fum sau au suferit atacuri de panică, potrivit Mediafax.

Potrivit televziunilor de ştiri, pompierii nu au avut apă pentru stingerea incendiului. Pe de altă parte, o reprezentantă a dezvoltatorului a declarat că există hidranţi la fiecare scară a blocurilor.

UPDATE 26 de autospeciale ale pompierilor încearcă să stingă flăcările.

 

UPDATE O persoană a fost dusă la spital, relatează Realitatea TV.

 

UPDATE Complexul rezidenţial Confort City, unde a izbucnit marţi un incendiu puternic, nu are autorizaţie din partea ISU, a declarat prefectul de Ilfov, Florentina Pencea, citată de Rtv.net.

 

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidenţial aflat în sectorul 3 al Capitalei, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

“Incendiul afectează etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidenţial Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifestă cu un fum gros, iar flăcările afectează aproximativ 400 de metri pătraţi de material lemnos”, au mai spus sursele citate.


<!–
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/25b6876145663176cabfc652601334a7/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// –>
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;a href=”http://www.contentchannel.ro” mce_href=”http://www.contentchannel.ro” target=”_blank”&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;img border=”0″ alt=”content channel” title=”content channel” src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” mce_src=”http://worker.contentchannel.ro/img/logo-mic.png” /&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt; &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;lt;/a&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;gt;

Pompierii intervin la faţa locului cu două autoscări şi cinci autospeciale cu apă şi spumă, potrivit ISU Bucureşti. Tot acolo se află un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor.

Confort City este complexul imobiliar construit de fraţii Negoiţă. Unul dintre aceştia, Robert Negoiţă este, în prezent, primarul Sectorului 3.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Șefii apărării din Rusia și din SUA au stabilit primele dialoguri

Șefii apărării din SUA și Rusia, Lloyd Austin și Andrei Belousov, au vorbit ieri la telefon, într-un dialog neobișnuit între cele două mari puteri...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă