16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum poți să obții un look interesant cu o bandană

FOTO. Cum poți să obții un look interesant cu o bandană

Bandanele au făcut parte atât din ținutele fermierilor americani, cât și din cele ale hipsterilor și al rockerilor. Însă, bandana poate fi un accesoriu excelent și pentru înviora o ținută sobră.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum se poate obține un look interesant cu o bandană.

Citește și: FOTO. Amatoare de accesorii? 10 moduri creative în care să-ți porți eșarfa

Bandanele exprimă încredere în sine și libertate de gândire și acțiune. Acestea pot fi purtate atât la ținute formate din blugi și cămașă sau tricou, cât și la rochii feminine. Site-ul uloop.com a prezentat șase metode simple prin care se poate obține un look interesant cu o bandană.

1. Legată în jurul capului

O bandană cu imprimeuri interesante, așezată pe frunte și legată cu un nod în spatele capului, poate da o nuanță retro și relaxată oricărei ținute.

2. Turban

Turbanul făcut dintr-o bandană cu imprimeuri colorate poate fi o opțiune excelentă de aranjare a părului, mai ales atunci când nu ai mult timp pentru o coafură îngrijită.

3. Retro-șic

Pentru un look retro-șic, asemănător cu cel al tinerelor din anii 1950, bandana se poate aranja la baza capului și se poate fixa cu un nod deasupra bretonului sau frunții, astfel încât capetele bandanei să formeze o fundă mică. Acest mod de aranjare a bandanei se potrivește atât pentru părul purtat pe spate, cât și pentru cozi sau cocuri.

Citește și: VIDEO: Cum să legi un nod deosebit la cravată

4. Bandana în jurul cocului

Bandana simplă sau cu imprimeuri, legată în jurul unui coc mare, se potrivește la orice ținută casual banală, pe care o poate transforma într-una foarte șic.

5. Detaliu la accesorii

Bandanele pot fi accesorii excelente și pentru alte elemente din ținută, nu numai pentru păr. Acestea pot fi legate în jurul gâtului, pentru un plus de culoare la o ținută monotonă, sau legate la genți, pentru un look șic.

În plus, o bandană roșie legată în jurul încheieturii mâinii are un efect interesant asupra întregii ținute.

6. Detaliu în părul prins în coadă

Pentru un look feminin chiar și când ai părul prins într-o banală coadă de cal, leagă o bandană peste elastic.

Cele mai citite

Iohannis a numit-o pe Monica-Cecilia Sitaru ambasadoarea României în 11 țări africane

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 17 mai 2024, un decret prin care Monica-Cecilia Sitaru, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Miniștrii de externe sprijină Ucraina, definesc prioritățile Consiliului Europei și adoptă un tratat privind inteligența artificială

În contextul în care Consiliul Europei împlinește 75 de ani, miniștrii afacerilor externe din cele 46 de state membre ale Consiliului Europei s-au reunit...
Ultima oră
Pe aceeași temă