11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialFOTO Cum arată clubul de striptease de unde a pornit scandalul cu...

FOTO Cum arată clubul de striptease de unde a pornit scandalul cu agenţii lui Obama

Scandalul de prostituţie care afectează Secret Service a fost declanşat de o prostituată furioasă pe doi agenţi Secret Service care au refuzat să plătească fiecare tariful de 50 de dolari pentru serviciile prestate.

Anchetatorii au stabilit că agenţii Secret Service au adus mai mult de 21 de prostituate în hotelul lor din Columbia în această săptămână, potrivit unui nou raport publicat de Washington Post.

Senatorul Susan Collins a declarat pentru Washington Post că Mark Sullivan, Director Secret Service, a informat-o că 20 sau 21 de prostituate au fost angajate de către agenţii, un număr dublu de fete faţă de rapoartele iniţiale.

În scandalul prostituatelor au fost implicaţi unsprezece agenţi ai Secret Service, precum şi membri ai forţelor armate americane.

Scandalul a izbucnit după ce una dintre dansatoarele dintr-un club local de striptease, Pley Club, a mers în camera de hotel cu doi agenţi. Femeia a vrut să fie plătită de fiecare în parte, a precizat sursa citată, însă agenţii au decis să împartă tariful. Femeia a depus plângere la poliţişti locali aflaţi în holul Hotelului Caribe. Acestia au mers, ulterior, la camera agenţilor, au bătut la uşă, dar aceştia au refuzat să deschidă, potrivit oficialului citat.

Potrivit site-ului hotelului, toţi clienţii plătesc suma de 25 de dolari pentru a găzdui oaspeţi în cameră, iar acestora li se cere să lase un act de identitate la recepţie. Astfel, oficialii de la ambasadă au putut constata imediat că 11 agenţi Secret Service au adus, în seara respectivă, femei în cameră. După ce oficialii l-au informat pe Mark Sullivan, directorul Serviciului, acesta a ordonat ca toţi agenţii să se întoarcă în Statele Unite. Din grup făceau parte doi supervizori Secret Service de rang înalt, trei ofiţeri din echipa de contra-asalt şi trei membri ai echipei de lunetişti, potrivit NBC News.

Secret Service a trimis agenţi în Columbia să interogheze prostituatele respective, pentru a afla dacă sunt minore sau implicate în activităţi teroriste sau trafic cu droguri. Mai multe portaluri de ştiri au anunţat că agenţii au ridicat mai multe fete de la Pley Club, un club de de striptease, unde străinii au consumat whisky şi au angajat cele mai frumoase fete, potrivit ziarului El Heraldo. Însă alţi angajaţi ai Pleyclub au negat faptul că agenţii au plecat cu fetele de la club.

Două anchete sunt în desfăşurare pentru a face lumină în acest scandal, una lansată de Secret Service şi cealaltă de armata americană.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă