16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cum ar putea UCIDE cartea lui HITLER în Coreea de Nord

FOTO. Cum ar putea UCIDE cartea lui HITLER în Coreea de Nord

Oficialii nord-coreeni au ameninţat cu moartea persoana care a lansat zvonul potrivit căruia liderul Kim Jong-un se ghidează după cartea Mein Kampf, scrisă de dictatorul Adolf Hitler, scrie irishexaminer.com.

Reprezentanţi ai regimului nord-coreean au reacţionat cu duritate  la un articol apărut pe New Focus International, un portal de ştiri condus de mai mulţi dezertori din Coreea de Nord, în care s-a afirmat că liderul Kim Jong-un le-ar fi oferit apropiaţilor săi câte un exemplar din cartea Mein Kampf, cu scopul de a învăţa din ea tactici de guvernare.

Citeşte şi FOTO: Câteva lucruri incredibile pe care nu le ştiai despre Hitler, Sadam Husein sau Einstein

Nord-coreeni au spus că persoana care a lansat zvonul „ formă de guvernare marca Hitler”, va fi „eliminată” dacă va fi descoperită.

“Suntem hotărâţi să luăm măsuri exemplare pentru a-l elimina pe cel care a comis o înaltă trădare”, s-a arătat într-un comunicat transmis de agenţia de ştiri oficială a Coreei de Nord.

Articolul cu pricina a fost preluat de majoritatea ziarelor sud-coreene, însă autorităţile nord-coreene au negat întreaga poveste, menită să-l discrediteze pe tânărul lider Kim Jong-un, potrivit sursei citate.

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iunie:

2013/06/21//305127-armata-rosie.jpg1. FOTO COLOR: Cum a luptat ARMATA ROŞIE în cel de-Al Doilea Război Mondial

 

2013/06/21//305128-picturi.jpg2. Creaţiile unui dictator DEMENT. Aşa arată picturile realizate de către ADOLF HITLER

 

  

2013/06/21//305129-pisica.jpg3. FASCINANT şi emoţionant: Aşa arată cea mai frumoasă prietenie dintre o fetiţă şi o PISICĂ

 

  

2013/06/21//305132-armate.jpg4. Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferenţe există între SUA, Rusia şi China!

 

  

2013/06/21//305131-vestul-salbatic.jpg5. FOTO: Cum s-a născut şi dezvoltat un oraş din VESTUL SĂLBATIC. Imaginile sunt fascinante!

 

Cele mai citite

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...
Ultima oră
Pe aceeași temă