23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Cele mai ciudate animale din lume. Iepurele alb fără urechi -...

FOTO. Cele mai ciudate animale din lume. Iepurele alb fără urechi – simbolul Fukushima

1.Balenele albe din Nord-Estul Chinei, provincia Heilongjiang, au fost instruite să facă bule de aer în formă de inimă. Balenele vor efectua acest truc pentru vizitatorii Polar Land Harbin, în onoarea Anului Nou Chinezesc şi a Zilei Îndrăgostiţilor.

2. Lilly, leul alb de la Monkeys Mystic & Pene Park (Pretoria, Africa de Sud), stă alături de un ursuleţ de pluş. Lilly s-a născut într-o familie de feline din rezervaţie, dar pentru siguranţa sa, a fost izolată de părinţi atunci când tatăl-Alex a devenit agresiv faţă de leoaica albă.

3.Mutaţiile în lumea celor care nu cuvântă sunt un fenomen tot mai frecvent. Şopârla cu două capete, este considerată o nouă specie de reptile din parcul Henley Brook, Australia. Reptila cu două capete pare să fie bine, în ciuda faptului că astfel de mutaţii în cadrul speciei reduc considerabil speranţa de viaţă. Reptila mănâncă cu ambele capete, deşi capul mai mare încearcă deseori să-l atace pe cel mic.

Agricultorii din Egipt hrănesc viţelul cu două capete care încă nu poate sta pe propriile picioare, deoarece capul este prea mare comparativ cu restul corpului. Proprietarul viţelului, Sobhy el-Ganzoury, a declarat că acesta s-a născut prematur, dar se simte bine. El intenţionează să păstreze viţelul fenomen, ca o reamintire că „Numai Dumnezeu este în măsură să facă minuni”, considerând că viţelul este un „miracol divin”.

Şi în Armenia s-a născut un viţel cu două capete. Hakob Avetyan este norocosul care deţine minunea de viţel. Viţelul cu două capete, deşi fenomen rar, este tot mai întâlnit în diferite locuri de pe planetă.

4. Broasca-Pinochio a fost descoperită recent în Noua Guinee a Indoneziei, considerată „lumea pierdută”. Masculul Pinochio a fost denumit astfel din cauza nasului care devine mai lung atunci când broasca orăcăie.

5. Prinţul Harry şi Prinţul William, aflaţi într-o vizită în Africa, au fost fotografiaţi cu un piton african de peste 2,5 metri. Reprezentanţii familiei regale nu au fost la fel de speriaţi ca şarpele care a urinat pe podea, imediat după ce William şi Harry l-au aşezat jos. John Aves,directorul rezervaţiei a afirmat că „şarpele era vervos şi speriat, iar urinatul la şerpi este un reflex automat în astfel de situaţii”.

6.Câinele unei asistente medicale de la grădina zoologică din Taiyuan, nordul Chinei, a devenit mamă pentru cvadrupleţii tigrişori. Puii de tigru Bengal au fost abandonaţi de mama lor chiar după naştere.

7.Peştişorul de Aur i-a revenit pescarului de origine franceză, Raphaell Biagini din Sudul Franţei. Pescarul a aşteptat peştele-gigant timp de şase ani. După ce s-a pozat cu Crapul Kai, Raphaell Biagini i-a dat drumul peştelui. Nu se ştie dacă Peştişorul de Aur i-a îndeplinit francezului cele trei dorinţe din basme.

8.Dr. Noel Fitzpatrick, un chirurg ortoped în Anglia, i-a montat pisicii Oscar două picioare bionice, folosind o tehnică revoluţionară în domeniul chirurgiei. Proprietara lui Oscar, Kate Nolan, l-a adoptat pe acesta după ce o combină de secerat i-a tăiat picioarele din spate în timp ce pisica dormea în câmp. Intervenţia chirurgicală a costat aproape 3.000 dolari. Dr. Fitzpatrick a declarat că speră ca într-o zi şi un om să poată beneficia de membrele bionice, folosindu-se o procedură similară.

9. Lukas, un cal de rasă de 17 ani din California a fost introdus în cartea recordurilor Guinness pentru abilitatea sa de a identifica 19 numere într-un minut. Proprietara lui, Karen Murdock, este foarte mândră că Lukas al ei a căpătat această distincţie.

10.Serviciul animal din Riverside a furnizat poza unui ciobănesc german „Rebel” în vârstă de opt luni, care şi-a blocat capul în zidul unui bloc. Ofiţerii au eliberat căţelul o oră mai târziu.

11.Norman a devenit un star pe YouTube pentru prestaţia sa surprinzătoare. El şi-a arătat talentul în Times Square în direct la „Good Morning America”. Proprietara lui Norman, Karen Cobb, l-a învăţat mai multe scamatorii când acesta era doar un căţeluş.

12. Einstein este un armăsar Pinto şi se pregăteşte să-şi sărbătorească prima sa zi de naştere. El are o greutate de numai şase kilograme şi doar 14 cm înălţime. Einstein este cel mai mic cal din lume. Acest cal îşi petrece zilele consumând morcovi şi jucându-se cu copiii.

13.Fotograful amator, Winston Jansen, a fost uimit să vadă regele de pe spatele acestei insecte. Insecta care poartă pe spatele său imaginea regalităţii a fost găsită într-o pădure din Singapore.

14.Când părinţii Reginei Mayer i-au spus că nu-i vor cumpăra un cal, tânăra de 15 de ani, a căutat o alternativă. Ea a instruit-o pe vaca ei, Luna, pentru a permite unui călăreţ să stea pe spatele ei. După ore de instruire (si o multime de căzături), Regina iese la plimbare pe Luna şi sare cu ea de parcă ar fi un adevărat cal. Vaca poartă toate echipamentele de echitaţie, inclusiv o şa şi căpăstru.

15.Meduza uriaşă Normura este în stare să înghită câteva sute de kilograme de fitoplancton. Fiecare meduză poate depune milioane de ouă, iar oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi de răspândirea acestui uriaş marin.

16.Cum ghiceşti că-i iepure dacă n-are urechi? E simplu, e născut în apropiere de Fukushima, e pufos şi alb. Iepuraşul a fost găsit de Yuko Sugimoto, în vârstă de 56 de ani şi curând a devenit simbolul catastrofei nucleare. Oamenilor le este frică de efectele radiaţiilor asupra copiilor şi a mediului înconjurător.

17.Un pinguin imperial găsit pe plaja Noii Zeelande. El a fost operat deoarece înghiţise nisip şi peşti prea mari. Happy Feet al grădinii zoologice din Wellington va pleca acasă, în Antarctica doar după ce se va recupera complet.

18.Căţelul camuflat în tigru este noua figură publicitară a parcului de agrement Dahe Mincui (China). El a fost vopsit în portocaliu, alb şi negru şi dacă n-ar avea urechişele de câine , nici n-ai zice că nu-i tigru.

19. Leopardul a atacat paznicii din pădure, după care şi-a continuat drumul spre localitatea indiană.Pisica feroce a schilodit 11 persoane din satul indian Salugara înainte de a fi capturată şi ucisă.

20. Câinii au fost vopsiţi ca urşi panda giganţi pentru copiii care au apărut la lansarea unui parc de agrement din provincia Henan din China. E puţin neobişnuit să vezi un panda în lesă, dacă te gândeşti că e un câine, atunci totul revine la normal.

Cele mai citite

Echipa de fotbal FCU Craiova, amendată cu 22.500 lei

Clubul FCU Craiova a fost sancționat cu o amendă de 22.500 de lei din cauza incidentelor provocate de spectatori la meciul împotriva FC Hermannstadt,...

DIICOT a destructurat o grupare de trafic de persoane și proxenetism

La data de 21 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea...

“Vrei să fii soția mea?” TJ Miles și Francisca se căsătoresc

Francisca și TJ Miles s-au întors recent dintr-o vacanță de vis de două săptămâni. Artista a încântat fanii publicând prima imagine cu inelul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă