16 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Băiatul rău, pe patru roți, din noul "James Bond": C-X75, Jaguar...

FOTO. Băiatul rău, pe patru roți, din noul “James Bond”: C-X75, Jaguar C-X75…

Ultimul film din franciza James Bond, "Spectre", care va fi lansat în noiembrie 2015, va defila pe marile ecrane cu o flotă impresionantă de supermașini. Băieții răi vor avea la dispoziție modelul Juaguar C-X75, care va apărea într-o urmărire cu "Bondmobilul", Aston Martin DB10.

Conceptul Jaguar C-X75, supermașina de peste 1 milion de euro, care nu a mai ajuns să fie lansată pe piață, va avea rolul principal în flota pe care o vor avea la dispoziție personajele negative din film. Cu toate că acest concept era prevăzut inițial cu un sistem de propulsie hibrid de 850 CP, în fața camerelor de filmat el va rula cu un convențional V8 de 5 litri, un adevărat monstru pe șosele.

Citește și Kadjar, primul Renault produs și în China. Ce planuri au francezii

Modelul va figura într-o scenă de urmărire pe străzile Romei, când se va duela cu Aston Martin-ul condus de James Bond (actorul Daniel Craig).

C-X75 se alătură altor modele ale producătorului britanic Jaguar Land Rover, trecute prin divizia de Operații Speciale, care vor apărea în producția cinematografică. Range Rover Sport SVR și Land Rover Defender vor apărea în secvențe filmate în Austria.

După cum era de așteptat și în cea de a 24-a producție a francizei, James Bond va conduce un Aston Martin, versiunea DB10 de această dată. 

Vezi și FOTO: Un rus a dat lovitura! Cum arată HUMMER-ul RUSESC care pare pregătit pentru APOCALIPSĂ

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă