27.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialFotbal - Liga I: Rapid - CSMS Iaşi 1-0

Fotbal – Liga I: Rapid – CSMS Iaşi 1-0

Rapid Bucureşti a învins nou-promovata CSMS Iaşi cu scorul de 1-0 (1-0), luni, pe stadionul Giuleşti, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goga (16), aflat la prima sa reuşită oficială pentru rapidişti.

La Rapid a debutat în acest meci şi mijlocaşul Paul Codrea, intrat în min. 65 în locul lui Ciolacu.

În min. 87 al partidei, s-a stins parţial instalaţia de nocturnă şi arbitrul Rusandu a oprit jocul. Partida a continuat după câteva zeci de secunde cu nocturna pornită la capacitate redusă.

Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fotbalistului nigerian Henry (Delta Tulcea), decedat duminică pe terenul de joc.

Rapid a obţinut prima victorie în acest sezon, când este antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, după două remize. CSMS Iaşi rămâne pe ultimul loc, fără vreun punct.

Rapid Bucureşti – CSMS Iaşi 1-0 (1-0)

A marcat: Dorin Goga (16).

Arbitru: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe); arbitri asistenţi: Marius Nicoară (Băile Herculane), Marius Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Mihai Ene (Bucureşti).

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, despre posibilitatea ca Rusia să atace România: “Suntem pregătiți”

Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, într-o declarație sâmbătă, că România este o țară sigură și că nu există motive de îngrijorare în ceea ce...

Captură de peste 4 milioane euro în portul Constanța. Poliţiştii de frontieră au descoperit 18.000 de parfumuri

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, colaborând cu inspectori de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa, au descoperit un transport impresionant de...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...
Ultima oră
Pe aceeași temă