16.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialFostul şef al DGA Gorj, acuzat că a accidentat mortal un bărbat...

Fostul şef al DGA Gorj, acuzat că a accidentat mortal un bărbat în ianuarie, trimis în judecată

Fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Gorj Dorin Mirel Păsărelu, acuzat că, în luna ianuarie, a accidentat mortal un bărbat în localitatea gorjeană Padeş, a fost trimis în judecată, luni după-amiază, de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Ionel Grigorie, procurorii au finalizat rechizitoriul şi urmează ca dosarul să fie trimis la Curtea de Apel Craiova, unde va fi judecat procesul pe fond.

“Ofiţerul de la DGA Gorj a fost trimis în judecată, fiind acuzat de de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a precizat Ionel Grigorie.

Dorin Mirel Păsărelu este acuzat că în 14 ianuarie a accidentat mortal un barbat de 45 de ani, în localitatea gorjeană Padeş, pe drumul care face legătura între Târgu Jiu şi Baia de Aramă.

Imediat după accident, ofiterul de poliţie a plecat de la locul accidentului în judeţul Mehedinţi. A doua zi a venit la Poliţia din Motru, unde le-a spus poliţiştilor că a văzut ştirea despre accident la televizor şi că este posibil ca el să fi fost implicat în acel eveniment.

Ulterior, ofiţerul a fost reţinut de procurori, apoi Curtea de Apel a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis însă recursul formulat de ofiţer şi a decis cercetarea acestuia în libertate.

Cele mai citite

Jaqueline Cristian, eliminată de la Roland Garros

Jaqueline Cristian a fost eliminată în runda inaugurală a turneului de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a pierdut în două seturi,...

Bancnota falsă a istoriei

Puțină lume mai asociază momentul distrugerii orașului Pompei cu un eveniment politic. Dincolo de activitățile banale din care au fost întrerupți locuitorii orașului, lava...

Dacă va câștiga alegerile, Rishi Sunak anunţă că va restabili serviciu militar naţional obligatoriu

Rishi Sunak face declarații controversate înainte de alegerile din iunie. Premierul conservator britanic susține că va introduce serviciu militar naţional obligatoriu, dacă va triumfa pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă