21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFiul mijlociu al presedintelui Frantei, Jean Sarkozy, s-a casatorit

Fiul mijlociu al presedintelui Frantei, Jean Sarkozy, s-a casatorit

Jean Sarkozy, fiul mijlociu al presedintelui francez, s-a casatorit miercuri cu Jessica Sebaoun, fiica fondatorului lantului de magazine de electrocasnice Darty.

Invitatii, printre care prieteni intimi ai presedintelui, ministrul Imigratiei Brice Hortefeux si cantaretul de rap Doc Gyneco, au asistat la ceremonia de primaria din Neuilly, suburbie sic a Parisului si fieful familiei, unde Jean Sarkozy, in varsta de 21 de ani, s-a lansat in politica pe urmele tatalui sau.

Nicolas Sarkozy si sotia sa Carla Bruni au sosit pe o alta intrare decat cea principala, potrivit unui jurnalist al AFP .

La casatoria lui Jean Sarkozy, fiu al presedintelui din prima sa casatorie, au participat si bunica sa Andrée, unchiul sau Guillaume si fratele mai mare Pierre.

Jurnalistii au fost tinuti la distanta, dar au putut auzi spre seara o salva de aplauze provenind dintr-o sala a primariei, ceea ce sugera ca ceremonia s-a incheiat.

Jean Sarkozy, student la drept, a fost ales in martie consilier general la Neuilly-sur-Seine, apoi a preluat conducerea grupului de dreapta din Consiliul General, organ executiv al departamentului Hauts-de-Seine, la vest de Paris.

Cele mai citite

Scrima românească, reprezentată la Paris! Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce a câştigat concursul desfăşurat sâmbătă la turneul preolimpic de scrimă de...

Alex Creţ, medalie de bronz la Campionatele Europene de judo

Judoka Alex Creţ a cucerit medalia de bronz la categoria 90 kg, la Campionatele Europene de judo de la Zagreb. Creţ l-a învins în turul...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă