22 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialFestival de gatit in aer liber

Festival de gatit in aer liber

De la gulas cu urzici, mancare traditional tiganeasca, la ciorba de peste gatita cu apa adusa din Dunare sau din Tisa, la Concursul International de Gatit in Aer Liber s-au preparat toate mancarurile traditionale de ceaun. Cea mai populara mancare s-a dovedit a fi un miel umplut cu legume si inabusit incet in sos fierbinte de unt, gatit de o echipa din Franta.
Desi majoritatea bucatarilor au gatit la gratar sau la ceaun, marii castigatori au preparat mancare rece. Astfel, echipa clujeana "Hotelul Amurg" a castigat concursul prezentand o selectie de aranjamente culinare deosebite.

Cele mai citite

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...

Un primar din Buzău este acuzat că și-a trecut proprietatea pe numele concubinei

În comuna Cozieni din județul Buzău, tensiunile au atins cote maxime după ce un locuitor a postat pe rețelele sociale informații compromițătoare despre...

Ministerul de Externe confirmă că două fete decedate în inundațiile din Italia sunt cetățeni români. A treia persoană încă este căutată

Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat că două fete care au murit în inundațiile din Italia erau cetățeni români. Confirmarea din partea MAE a...
Ultima oră
Pe aceeași temă