13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFECIOARĂ 4 - 10 februarie

FECIOARĂ 4 – 10 februarie

Pentru Fecioare finalul saptamanii este unul relaxat, placut. Chiar daca veti fi singuri sau veti avea musafiri, e placut sa va deconectati alaturi de cei care va iubesc. Poate veti face o plimbare intr-un centru comercial alaturi de familie, desi nu va place gerul. O sa fie mai greu daca nu stiti unde si cum sa va descurcati cu parcarea pe timp de iarna.

Luni este indicat sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Dimineata s-ar putea ca o ruda sa va ceara un imprumut. Va sfatuim sa nu o refuzati, daca puteti.. Spre seara, un prieten va da o veste buna in legatura cu un examen. Sunteti foarte interesati de ceea ce va poate afecta reputatia si munca de o viata. Aveti grija mai mare pentru ca va dati seama ca aveti competitori si nu vreti sa ramaneti fara munca tocmai acum.

La serviciu realizati ca trebuie sa va implicati mai mult, sa faceti ceva sa ramaneti pe post, nimeni sa nu va ameninte cu nimic locul in care sunteti pe merit, dar pentru asta e cazul sa faceti un pic mai mult nu doar sa va prefaceti chiar daca lumea va spune ca e perfect. Veti avea unele contradictii la serviciu in legatura cu felul in care va indepliniti sarcinile, insa incercati sa le estompati schimband vorba, ca sa cada accentul pe altceva ce este important, dar nu cu aceeasi pondere.

Va trebuie idei noi, o forma de abordare mai buna, mai dinamica si tot asa, dar dvs. nimic, nu dati nici un semn de schimbare. Parca nu vrei sa va perfectionati deloc, nu considerati ca cei tineri pot fi un real pericol pentru locul caldut pe care il aveti, asa ca mergeti cu gandul lasa ca merge si asa. Nu prea mult timp. Ar fi bine daca v-ti consulta cu cineva care poate sa va spuna sincer ce se cere si cum sa abordati, asta daca vreti.

Puteti vorbi cu persoana iubita, care va spune si ea ce va tot spune de o vesnicie. Sa mai schimbati pe ici pe colo, sa va mentineti stacheta, sa nu predate stafeta. In alta ordine de idei, doriti sa aveti toate lucrurile puse la punct, sa fie la dunga fara nici un fel de urma, ce mai sunteti pretentiosi la culme, doar ati fost alintati la parinti. Sanatatea nu face probleme deloc,iar banii vin si pleaca aveti multe datorii poate la banca.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă