13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFecioara 28 octombrie - 3 noiembrie

Fecioara 28 octombrie – 3 noiembrie

Fecioarele, in weekend depind intr-un fel de prietenul sau de partenerul lor, de ceea ce vrea acesta, si ce idei are pentru o petrecere, sau o intalnire de grad zero pentru cei care sunt la un inceput de relatie. Este scris in stele sa se intample si asa ceva. Nu este cazul sa tremurati de emotie, e bine si firesc sa fie asa, lasati lucrurile sa se intample pentru ca o sa fiti castigati. Pe duminica nu trebuie sa fiti nerabdatori, chiar daca lucrurile par sa se precipite, bucurati-va de ceea ce ati trait, dar fiti atenti si la ceea ce va rezerva ziua in continuare, pentru mai apar si alte oportunitati.

Ca sa puteti profita de ele la maximum, lasati mai intai lucrurile sa se aseze, lasati apele sa se limpezeasca, apoi luati o decizie referitoare la directia in care e inspirat sa marsati. La serviciu lucrurile nu sunt atat de clare pe cat ati vrea dvs., desi sub aspectul stabilitatii locului de munca nu se intrevad probleme. Oamenii se descurca bine, parca nici nu ar avea nevoie de contributia dvs. expresa, ceea ce in aceasta stare de euforie pe care o traiti pe plan sentimental, nu va cade bine indiferenta acestora.

Ganditi-va insa ca nu este vorba de indiferenta, ci este normalitate, doar dvs. sunteti hipersensibili. Ce mai, este posibil sa fiti pe undeva destul de pus pe cearta, desi dvs. nu sunteti cei care de felul lor se joaca de-a dreptatea. Dvs. chiar nu vi se potriveste. Unele investitii sunt favorizate in aceasta perioada, dar este foarte probabil sa recurgeti si la un membru al familiei largite sa va secondeze, nu de altceva, dar e bine sa mai ramaneti cu unele lichiditati, nu pentru zile negre, nici nu va ganditi la asa ceva, ci pentru alte ocazii favorabile ori chilipiruri.

Atentie la unele mesaje sau mailuri pe care le trimiteti acum, este posibil sa nu reusiti sa transmiteti corect continutul, iar posibilitatea sa fiti gresit intelesi este mare.Mai multa prudenta, va rugam! Referitor la bani – cat si pentru investitii, sanatatea – nas infundat.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă